maanantai 19. syyskuuta 2016

Korttipajan ilmoittautuminen on nyt avattu!

Korttipajaan voi nyt ilmoittautua tästä linkistä ja verkkokaupassa se löytyy tällä hetkellä uutuuksista sekä tietysti Askartelupirtin alta, lauantain kursseista. Huom! Kurssin kesto 2h!

Muutoin paikkatilanteesta hieman infoa:
askartelupaikkoja on nyt jäljellä 5 eli vielä mahtuu mukaan. Niin kauan kuin niitä verkkokaupassa on myynnissä, niin kauan mukaan mahtuu.

Kursseista: Embossauskurssille on paikkoja jäljellä 4, joten pidä kiirettä, jos mielit tänne mukaan.
Kalligrafiakurssille tilaa on vielä ihan hyvin, mutta ilmoittautuneita on jo niin paljon, että kurssi varmuudella toteutuu.
Kirjataidekurssille mahtuu myös vielä hyvin, mutta toteutumiskynnys on täälläkin jo ylitetty.

Flowers on canvas, ManyFaces of Gelli Printing Plate  ja UniqueCollage with Gelli Prints kaipaavat vielä lisäilmoittautumisia toteutuakseen. Huomaathan, että nämä kurssit vaativat opettajilta etukäteisvalmisteluja ja materiaalintilauksia hyvissä ajoin, jolloin kurssin pitämisestä päätetään jo lokakuun alkupuolella. 

Jos mielit kurssille, mutta haluat jaksottaa maksuja hiukan, valitse verkkokaupassa ennakkomaksu ja laita lisätietoihin kuinka kurssit haluat maksaa. Kurssit tulee maksaa joka tapauksessa ennen tapahtumaa, mutta maksuja voi hoitaa pienemmissä erissä tai esim etukäteen sovittuna päivänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti