maanantai 26. syyskuuta 2016

Kurssitilanteesta -ilmoittaudu nyt!

Kursseille on tänä syksynä tullut mukavasti ilmoittautumisia, suosikkeina ovat olleet embosssaus- kortti- ja kalligrafia kurssit, kaikille mahtuu vielä, mutta paikkoja on enää ihan muutama jäljellä.
Eli jos jollekin näistä mielit, niin ilmoittauduhan pikaisesti! Tästä lauantain kursseille ja tästä sunnuntain kursseille

Toisaalta, toteutumisen kanssa kamppailevat Flowers on canvas, ManyFaces of Gelli Printing Plate  ja UniqueCollage with Gelli Prints 1-2 lisäosallistujaa vielä kaivataan, nyt ilmoittautumalla voit varmistaa myös muiden kurssin toteutumisen! Kurssien maksusta voidaan sopia, ennen kurssin alkua kuitenkin. Jos vaikka ilmoittaudut useammalle kurssille voimme sopia maksusta muutamassa erässäkin. 


Ihanat Plannerkoristeet -pajaan on tullut jonkin verran ilmoittautumisia, ja siellä voi poiketa vaikka ei olisi ilmoittautunutkaan, monet koristeista sopivat myös skräppäykseen, korttien tekoon jne. Pajassa käyminen ei maksa mitään, jos teet jonkin koristeen, se maksaa 1-5€ koristeesta riippuen, joskus eurolla voi tehdä useammankin koristeen, hinta riippuu täysin käytetyistä materiaaleista. Jos tulet päiväkävijäksi (et ole ilmoittautunut muulle kurssille tai varannut askartelupaikkaa) tarvitset aluelipun 3€, ovelta.


Kirjataide -kurssille mahtuu vielä hyvin, mutta se toteutuu, muista kuitenkin ilmoittautua!

Askartelupaikkoja on jäljellä vielä muutama.

Jos kurssi tai askartelupaikka on myynnissä verkkokaupassa, paikkoja on, jos sitä ei enää löydy, niin voit vielä laittaa spostia (jonotuslistalle otamme 1-2, sairastapausten tai muiden peruuntumisten varalle).

Kurssiterveisin, Anu

PS. Oletko sinä tai kaverisi osallistunut kaikkiin Pirtti-tapahtumiin? Lue täältä lisää tähän mennessä 3 on ilmoittautunut mukaan -kaikkia odottaa palkinto!- mutta mielestäni meitä on kyllä enemmän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti