tiistai 18. lokakuuta 2016

Syksyn tapahtuma-infoKaikille kurssi- ja askartelupaikan varanneille on lähetetty spostilla tämä viesti, jos se ei ole tietään perille löytänyt, niin täältä löytyy. Kurkista myös osioon  Mitä mukaan ja muuta huomioitavaa.


Hei ja tervetuloa Askartelupirtille!

Päätimme koota info-kirjeen tärkeimmistä asioista Pirttiviikonloppua koskien.

Askartelupaikat
Askartelemme tänä syksynä samassa tilassa kuin keväällä. Tila on ruokala päärakennuksessa, vastaanoton takana. Tilassa on suuret ikkunat. Aamulla/päivällä valaistus on
todennäköisesti hyvä, mutta illan pimetessä saattaa valaistus olla huono/erittäin huono, sillä emme usko, että tilan kattovalaistus on riittävä. Tästä syystä suosittelemme ottamaan mukaan oman pöytävalon, sekä jatkojohdon. Jos sellaisia sinulla on. Keväällä lamppuja tarvittiin illalla, nyt syksyllä varmasti enemmän.
Askartelutilan pöydät suojaamme muovilla ja lattiat pahvilla, mutta varsinkin jos teet leikkaat jotakin
sormiveitsellä tai mattoveitsellä tai vastaavalla, varaathan oman alustan vielä. Roskapusseja pistämme sinne tänne pitkin tilaa, jotta jokaisen on helppo viedä omat roskat sinne. Jos käytät mömmöjä (maalit, suihkeet, massat tms.) paljon, valitsethan paikaksesi sellaisen paikan, jossa lattia on suojattu. Leimamusteita voi käyttää millä tahansa paikalla. Jos käytät ”mömmöjä”, olethan
huolellinen –eihän meistä kukaan tahallaan sotki ja vahinkoja sattuu, mutta pyritään siistiyteen. Satunnaismömmöilijöille varaamme oman paikan, joka on suojattu.
Pääsemme rakentamaan tilaa mieleiseksemme klo 16 alkaen, joten annattehan meille rauhan tehdä työmme, jotta kaikki halukkaat pääsevät askartelemaan klo 19 alkaen kun tapahtuma alkaa. Sama koskee myös kauppiaiden myyntipisteiden rakentamista, kauppiaiden myyntiosuus on luvattu avautuvan lauantaina klo 10. Jos jotakin tarvitsee ehdottomasti, niin voi varmasti käydä kysymässä, että löytyykö ko tuotetta ja joko voi ostaa. Jos kauppiaan näet istuskelevan ”tiskinsä” takana peukaloita pyöritellen, niin varmasti kaikki on valmista ;-) Jos haluat tulla avuksi teippaamaan suojamuoveja ja muuta hauskaa, niin kerro siitä tullessasi tapahtuman vastaanotossa.
Huomaathan, että ravintolatila, jossa askartelemme, on anniskelualuetta, jolloin omien alkoholituotteiden nauttiminen ei ole sallittua. Aulabaari ja alakerran Mutteri-klubi, auttavat tässä asiassa. Kysy rohkeasti henkilökunnalta, jos haluat oluen tai siiderin tai vaikka jotain väkevämpää, tuskinpa vain juomat talosta loppuvat! ;-)

Tulo Murikkaan ja vastaanoton aukioloajat
Murikan vastaanotto on auki perjantaina klo. 20 asti, mikäli olet tulossa majoittautumaan jo perjantaina, mutta et pääse paikalle tähän kellon aikaan mennessä ota yhteyttä Murikan vastaanottoon: 020 7741500 maanantai-torstai 8.00-16.00, perjantai 8.00-15.30 (Askartelupirttipäivänä klo 20 saakka) ja sovi tulostasi.
Voit tulla autolla pääoven eteen ja purkaa tavarat sisälle, mutta auto on vietävä saman tien parkkipaikalle.
Murikan vastaanotosta saat huoneesi avaimen ja muut Murikkaan liittyviin asioihin vastaukset Tapahtuman vastaanotosta taasen saat ”kulkuluvan” kaulaan, josta tiedämme, että olet joko kurssilla tai askartelupaikan Askartelupirtiltä varannut. Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaamme tapahtuman vastaanottotiskillä aulassa / Anun Putiikkien osastolla.

Ruokailu
Ruokailut ja kahvit sekä hotellimajoittujien aamupala tapahtuu pääaulan alakerrassa olevassa Mutteriklubissa.
Huom. toivotaan, että ruokailut varataan etukäteen! Ohjeet majoituksen ja ruokailun varaamiseen
löytyy blogista http://askartelupirtti.blogspot.fi/p/majoittautuminen.html) tapahtuu pääaulan alakerrassa olevassa Mutteri-klubissa.
Askartelutilassa olevasta kahvilaitteesta saa kahvia pitkin päivää pientä maksua vastaan ja illalla
aulabaarista virvokkeita –tarpeen mukaan.

Kurssit
Kurssitilat ovat samat vanhat, eli löytyvät samasta rakennuksesta aulan ja ruokalan kanssa. Kurssilaisille on lähetetty/lähetetään viestiä kursseista, jos et ole postia saanut, niin tarkista roskakori ja jos sieltäkään ei mitään löydy, niin ota yhteyttä askartelupirtti@gmail.com Aika monella teistä oli hotmail tai muu ilmaissposti, jotka heittää gmailista tulleen postin suoraan roskiin
Kursseille, joilla vielä on tilaa ja jotka löytyvät verkkokaupasta, voi ilmoittautua niin kauan kuin kurssilla on
tilaa. Varaa paikkasi verkkokaupasta http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/kurssit-tapahtumat-askartelupirttic-207_210.html tai kysy tapahtuman vastaanotosta.
Tässä vielä viikonlopun aikatauluja.

Perjantai 21.10.2016

Päivällinen 18-20
Sali aukeaa askartelijoille klo 19 ja sulkeutuu 24.


Lauantai 22.10. 2016
Aamupala 7.30-9
10-14.30 Flowers on canvas / Taru Jehkonen
10-12 Embossauspaja /Milla Lampinen
lounas 12-14
13-15 Korttipaja Varaslähtö jouluun /Taina Siurola
16.30-18.30 Ihanat Plannerkoristeet Satu Järvinen
17.30-19.30 päivällinen
18.30-> Kirjataide Kristel Dahlvik

21.-21.30 iltakahvit (tarjolla suolaista iltapalatyyppistä syötävää kuuluu ruokailupakettiin)Sunnuntai 23.10.2016

Aamupala 7.30-9 yöpyjille
9-12.30Modernia kalligrafiaa - vesiväri twistillä Marika Koskimäki-Ketelä 
12-14 lounas

HUOM!
Tällä kertaa Murikassa on la-su myös n. 15h kurssi tapahtumamme ulkopuolelta. He osallistuvat Murikan ATK kurssille ja ovat ”vähän vanhempia” miehiä. Emme usko, että tästä on meille kenellekään mitään haittaa tai harmia, heitä tuskin ”paperi- ja magnolia-aarteemme” kiinnostavat, rahojaan tai muuta yleisesti arvokasta tuskin kukaan on aiemminkaan jättänyt pöydille levälleen yön yli.
Pahoittelemme, mikäli poikkeusjärjestelyistä aiheutuu haittaa, mutta toivomme että tulet viihtymään
Askartelutapahtumassamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti