maanantai 3. huhtikuuta 2017

Kauppiaspostaus Anun Putiikit

Heipä hei!

Nykyinen myymälätilani vuokrattiin isommalle yrittäjälle (ottaa nyt 3 yrityksen tilat käyttöönsä), tila täytyy saada tyhjäksi huhtikuun loppuun mennessä. Joten nytpä onkin oivallinen hetki hyödyntää tilaisuus. Anun Putiikit jatkaa ainakin nyt kevään ja kesän verkkokauppana, jotain viritelmiä syksylle jo on, katsotaan niitä tarkemmin myöhemmin.

Kaikki verkkokauppatilaukset, jotka noudetaan Askartelupirtiltä ja tehdään 9.4.2017 klo 23 mennessä saavat 25% alennuksen koko tilauksen loppusummasta! Alennus tulee myös jo alennetuista tuotteista. Tämän jälkeenkin voi ennakkotilauksia tehdä, mutta alennusprosentti ei ole yhtä hyvä enää jatkossa. :-) Uutta tavaraakin tulee, ja kaikki mitä verkkokauppaan keretään päivittämään, kuuluu alennuksen piiriin.

Kuinka saan alennuksen??

Tee tilaus normaalisti verkkokaupassa, valitse ennakkomaksu ( juuri tällä hetkellä muuta vaihtoehtoa ei olekaan!) ja nouto. Kirjoita lisätietoihin nouto Askartelupirtiltä. Maksu mieluiten heti (helpompi seurata)  eli maksutiedot saatuasi, mutta jos haluat maksaa esim. tilipäivänä, loppukuusta tai vaikka vasta Pirtillä, niin kirjoita tästä lisätietoihin. Tilaajan ei ole pakko itse tulla tapahtumaan, mutta tilaus on noudettava tapahtumasta. Jos kaveri noutaa, niin kirjoita myös kaverin nimi lisätietoihin. Kaupoille tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti