perjantai 19. tammikuuta 2018

Kursseja kevät 2018


Kursseja on jälleen luvassa tuutin täydeltä, la aloitetaan  9.30 Tarun skräppäyskurssilla. Sen jälkeen on vuorossa Riikan 2 kurssia, albumin kansi ja kortti -kurssi ensin ja illan päätteeksi uutuustuotteilla tehtävä ovikyltti ja kortti. Uutuustuotteet julkaistaan nyt käynnissäolevilla messuilla. :-)

Aikataulu vahvistetaan, kun saamme vahvistetut ruokailuaikataulut opistolta. Mutta kurssit on järjestetty siten, että syömässä ehtii käydä, vaikka osallistuisi kaikille kursseille. :-)

Sunnuntaina on sitten vuorossa Tarun toinen kurssi mixed media kortteja / oxide -musteita käytetään täällä.  Alla kurssikuvat ja kuvaukset.


Kursseille ilmoittaudutaan suoraan opettajille, taru.jehkonen(a)nic.fi tai rkovasin(a)gmail.com ja ne maksetaan suoraan opettajille etukäteen. Kullekin kurssille mahtuu korkeintaan 15 kurssilaista.


Tarun kurssit:Riikan kurssit:
 
 ”No good story ever starts with drinking tea” – albumin kansi ja kortti 42 € Olen totaalinen teeaddikti! Mutta tämä ihana juoma omaa myös kauniin värin ja sillä voi tehdä muutakin. Kurssilla leikitään teellä luoden assemblaasi albumin kanteen sekä kortti samoilla tekniikoilla. Teensävyjä, erilaisia taideaineita ja kerroksia. Kurssi sopii myös hyvin aloittelijoille, jotka haluavat tutustua erilaisiin taideaineisiin. 
“Behind it – three doors more” – ovikyltti ja kortti 38 € Tällä kurssilla pääsee leikkimään Priman Creativation -messuilla julkaistujen uutuuksien kanssa! Luomme kerroksia sekä tekstuuria niin korttiin kuin ovikylttiinkin. Vaaleita sävyjä, valkoista valkoiselle ja vesivärien pehmeyttä. Koristeena paljon kukkia, mutta hieman Finnabair-metalliakin. Jotta kurssit toteutuvat, täytyy osallistujia olla vähintään 8 kummallakin. Molemmille kursseille mahtuu 15 henkeä. Ilmottautua voi vaikka heti suoraan Riikalle – rkovasin (a) gmail.com. Ilmoittautuminen päättyy 23.3.2018. Kurssit tulee maksaa ennakkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti