keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Infokirje

Tämä kirje on lähetetty tiistai-iltana kaikille askartelupaikan varanneille. Jos postia ei näy, niin tästä se löytyy, samoin kursseille tulijat ja päiväkävijät suurin osa infosta sopii myöss teille.
HUOM lisäys!: ruuan ja majoituksen voi maksaa kortilla tai käteisellä, kauppiaille käy kortti ja käteinen, kirppikselle varaa käteistä! 


Heipä hei ja tervetuloa Askartelupirtille!

Tässä muutama infojuttu ensi viikonloppuun liittyen, 2 yötä enää ;-)
Olemme Vanhassa päärakennuksessa, kuten viime keväänäkin. Majoitukset ja ruokailut pääsääntöisesti ovat eri rakennuksessa, pe ja la iltapalat samassa rakennuksessa, kuin missä askartelemme, mutta sisäkengät tai villasukat ovat varmaan ihan kiva juttu. Kurssit ovat samassa rakennuksessa kuin sali ja kauppiaat. Muuten mukavat vaatteet ja rentoa meininkiä.  Yhteiskäytössä on ainakin big shot ja paperileikkuri. Eli niitä ei tarvitse tuoda mukanaan. Illalla voi tulla pimeä saliinkin, joten jos haluat oman pöytälampun ja jatkojohdon voi ottaa mukaan. Petivaatteita tai pyyhkeitä ei tarvita.
Meillä on käytössämme keittiö, eli omiakin eväitä voi tuoda, ja toisaalta laittaa jääkaappiin. Kahvia ja teetä on ”aina tarjolla” ja jos ei ole, niin voi itse keittää, pientä korvausta vastaan, kuppi löytyy kahvinkeittimen läheltä.

Aikataulut: HUOM! aiempaan ilmoitettuun muutosta on tullut La päivällisen aikaan Ruokailut maksetaan aina ruokailun yhteydessä, paitsi iltapala. Iltapalalla laitetaan nimi listaan ja maksetaan iltapala seuraavana aamuna aamupalalla.
Perjantai 20.4.
Majoittuminen ennen klo 18, jos tulet myöhemmin sovi opiston kanssa tulostasi!
Saliin pääsee klo 18->  kauppiaat vielä purkavat lastiaan, kun on valmista niin ostoksille pääsee ;-)
Iltapala oman aikataulun mukaan, noin 20-21 askartelutilojen yhteydessä.

Lauantai 21.4.
Aamiainen klo 8.00-9.00 päärakennuksessa
Kurssi You are a star 9-12 kurssiluokassa
Ovet avautuvat päivikävijöille 10
Lounas klo 11.15-12.15
Kirppis alkaa 12.30
Kurssi "No good story ever starts with drinking tea” 13-16 kurssiluokassa
Päiväkahvi klo 13.45-14.15
Päivällinen klo 16.-16.30
Kurssi Behind it – three doors more 16.30-19
Ovet sulkeutuvat päiväkävijöiltä 18
Iltapala yhteisen sopimuksen mukaan n. 20-21 askartelutilojen yhteydessä


Sunnuntai 22.4.
Aamiainen klo 8.00-9.00
Kurssi Distress Oxide with others 9.30-14 (sis ruokatauko) kurssiluokassa
Ovet avoinna päiväkävijöille 10-14
Lounas klo 11.30-12.15
Kotiinlähtö 15->

Pienet muutokset ajoissa ovat mahdollisia, seuraa tuloaulan ilmoitustaulua!  

Kirppis
Kirppis sijoitetaan salin  viereiseen kabinettiin. Sinne voit viedä omat tavarasi myyntiin, laita maalanrinteipillä nimi ja hinta tavaran päälle, jolloin maksu suoritetaan Anun Putiikien / Infon yhteydessä olevaan kassaan. Samasta paikasta voit koska tahansa tulla noutamaan rahat myydyistä tuotteista. Kirppis pelaa luottamusperiaatteella, eli huoneessa ei ole kokoaikaista valvontaa, luotamme siihen, että Askartelupirtille tulijat ovat rehellistä väkeä ja maksavat ostoksensa. Järjestäjät eivät vastaa kirppikseltä hävinneistä tavaroista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti