tiistai 8. toukokuuta 2018

Syksyn 2018 Askartelupirtti Murikassa


Vihdoinkin lisäinfoa tapahtumasta:

ASKARTELUPIRTTI pidetään 5.-7.10. Murikka-opistossa, Tampereen Teiskossa. Askartelu- ja messutilat ovat urheiluhallissa, mahdollisesti siellä on myös joku paja. Kurssit, ruokailut ja majoitus  ovat päärakennuksen puolella. Ihan siis villasukilla ei pärjää. Paluu siis lähes juurille tapahtuu -kaksi ensimmäistä pirttikertaa järjestettiin muualla, mutta sen jälkeen Murikasta on muotoutunut hyvä tukikohta tapahtumallemme. 

Askartelupaikka = pöytä ja 1-2 tuolia, ovat käytössäsi koko viikonlopun ajan, perjantai-illasta, sunnuntai iltapäivään. Aluelippu sisältyy askartelupaikan hintaan. Askartelupaikat tulevat myyntiin 10.5. täällä ja alustavasti niitä on 70. Tarpeen vaatiessa lukua voidaan jonkin verran kasvattaa. Askartelutilaan pääsee pe klo 18, paikkoja ei voi varata etukäteen. Liikunta- tai vastaavarajoitteiset voivat esittää toiveensa askartelupaikasta, toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Huomaa kuitenkin, että emme voi varata paikkoja samalla kymmenelle kaverille. Toiveet voi laittaa askartelupirtti @ gmail.com (ilman välilyöntejä)

Kurssit kurssit vahvistuvat pikkuhiljaa, mutta luvassa on layout-suunnittelua, Silhouetella omia tarroja, skräppäystä ja kortteja. Ilmoittautuminen jokaisen kurssin yhteydessä erikseen. Kurssit myös maksetaan erikseen ja myös kurssihintaan kuuluu aluelippu, eli jos tulet vain kurssille, pääset myös ostoksille saliin.

Aluelippu = jos haluat tulla vain ostoksille tai kavereita tapaamaan, niin tarvitset ovelta ostettavan aluelipun. Lipun hinta on 3€.

Kirppis Tapahtumassa on perinteisesti järjestetty kirppis, jonne halukkaat askartelupaikan varanneet ja kurssille osallistuvat ovat voineet tuoda myyntiin itselle tarpeetonta tavaraa. Mikäli kysyntää on, kirppis voidaan järjestää tälläkin kertaa. Toiveita voi ilmaista tapahtuman Facebooksivulla tai  sähköpostilla askartelupirtti @ gmail.com (ilman välilyöntejä).

Majoitus; majoittuminen Murikassa, juuri remontoiduissa huoneissa maksaa

67 €/2hh/vrk/hlö sis. aamiaisen
94 €/1hh/vrk/hlö sis.aamiaisen

Majoituksen voi varata 13.8. jälkeen suoraan Murikka-opistosta, varaustiedot julkaistaan myöhemmin.

Ruokailut; halutessaan Murikasta voi varata ruokailupaketin, tai osan ruokia. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin, jos ne on ilmoitettu viimeistään 2viikkoa ennen tapahtumaa, mielellään ruokailuvarauksen yhteydessä. Ruokailun  voi varata 13.8. jälkeen suoraan Murikka-opistosta, varaustiedot julkaistaan myöhemmin.

Ateriapaketti la-su maksaa: 58 €/hlö
- sis. 2 x lounaan, 1 x päiväkahvin, päivällisen sekä 1 x iltakahvin
Perjantai-alkuiltaan on mahdollista ottaa lisäksi päivällinen 16€/hlö, muista varata tämä erikseen, jos sen haluat. Jos et halua kaikkia ruokia, tiedustele hinnat suoraan Murikka-opistosta 13.8. jälkeen.
2 kommenttia:

  1. Mitä askartelupaikka maksaa?

    VastaaPoista
  2. Askartelupaikka maksaa 30€ ja paikat tulevat myyntiin aivan kohta. ;-)

    VastaaPoista