sunnuntai 5. elokuuta 2018

Paja Askartelupirtticollab; Kitistä aukeamaksi

Kitistä aukeamaksi

Mietityttääkö viikon suunnittelu? Mistä aloittaa koristelu? Mitä kannattaa huomioida? Olisiko pieneen tilaan jotain nikesejä? 
Pajassa  suunnitellaan aukeama, erityisesti ja vain tätä tarkoitusta varten suunnitellulla kitillä. Pohditaan sitä mitä kannattaa huomioida sivua koristellessa ja opitaan parhaat niksit aukeaman koristellussa. Toteutuksen voit tehdä pajassa tai jatkaa omalla paikallasi tai vaikka kotona loppuun.  Ilta jatkuu rennon miitin merkeissä alakerran baarin tiloissa. 

Aika: Klo 20->  
Pajamaksu 13€, sis kitin. Pelkkä kitti 8€. Kittiä on rajoitettu erä. 
Kuva kitistä lisätään tähän heti kun sen graafikolta saamme :-) 

Jos et pääse paikanpäälle –tai käyttäisit kitin jotenkin muuten? Osta pelkkä kitti ja liity mukaan vaikka ulkomailla! #askartelupirtticollab ja voimme kaikki löytää ihanan tuotoksesi. Askartelupirtin FB-tapahtumaan voit käydä lisäämässä kuvasi tuotoksestasi, pajaan osallistuvien tuotokset lisätään sinne myös. Instassa #askartelupirtticollab löytää myös tuotokset mukavasti. Ja blogin kurssikuvaukseen voit kommentteihin laittaa myös linkin omaan blogiisi ja työhösi.  Kittien lähetys aloitetaan 26.9. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti