Majoitus ja ruokailut 2024

Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 29. elokuuta 2024

ATC-korttivaihto

 ATC-korttivaihto!

Pidämme Askartelupirtissä ATC-korttien livevaihdon lauantaina alkuillasta (todennäköisesti klo18). Muistutan vaihdosta paikan päällä.
Vaihdon organisoi Sirpa Hytönen.
ILMOITTAUTUMINEN JA OHJEET ATC -VAIHTOON
Kommentoi tähän FB-julkaisuun, jos haluat osallistua Pirtin ATC-vaihtoon.
Mukaan mahtuu max. 25 osallistujaa. Jos et ole Facebookissa, mutta haluaisit osallistua, niin laita viestiä Askartelupirtin sähköpostiin askartelupirtti @ gmail.com (ilman välilyöntejä.

Ohjeet:
-tee vähintään 20 korttia, määrä tarkentuu osallistujien mukaan, mutta maksimi on 25.
-vaihto suoritetaan yhdessä porukassa
-omaa korttipinoa kierrätetään porukassa kierros kierrokselta ja valitaan aina 1 kortti kädessäsi olevasta pinosta/laatikosta/kansiosta.
-kunnes itse haluat jäädä ringistä pois
Kierros toimii näin:
-jokainen luovuttaa merkistä oman "pinonsa" vasemmanpuoleiselle vieruskaverilleen ja vastaavasti saa toisen puolen vieruskaverinsa korttipinon itselleen
-tämän jälkeen sinulla on 2 minuuttia aikaa valita saamastasi pinosta 1 kortti
-äänimerkistä jokainen siirtää edelleen kädessään olevan pinon seuraavalle ja saa käteensä taas uuden pinon
-tämä jatkuu kunnes kierros on mennyt ympäri ja jokaisella on jälleen omat korttinsa kädessään
-tässä kohtaa tulee jäädä ringistä pois, jos omat korttisi eivät riitä enää uuteen, täyteen kierrokseen
TERVETULOA MUKAAN!

torstai 22. elokuuta 2024

Suosittu kirppis on jälleen ohjelmassa

 Heippa!


Kirppis on auki koko tapahtuman ajan ja maksut kirppis ostoista tehdään Mobilepayllä suoraan myyjälle!


Mitä myyjän tulee huomioida:

- Askartelukirppiksen myyjillä tulee olla käytössä Mobilepay

- Jokaisessa tuotteessa tulee olla merkittynä Myyjän nimi + Puhelinnumero mobilepayllä maksamiseen + Tuotteen hinta: Malli Esimerkkinen, Mobilepay: p.0401234567, 5€

- Vinkki: Voit tulostaa oman nimesi ja puhelinnumerosi tulostimella ja hinnoitella tuotteet kynällä. Näin säästyy käsin kirjoittamisen vaivaa ja tulee vähemmän tulkintavirheitä!

- Askartelupirtin suuren suosion vuoksi kirppikselle on varattuna viimevuotista vähemmän tilaa. Tuothan tuotteesi myyntiin pöydälle laatikossa, jonka koko on maksimissaan noin 30x30cm (tämä on siis suunnilleen 12" skräppipaperin koko). Tällä tavoin eri myyjien tavarat menevät vähemmän sekaisin ja saamme tiiviisti tavarat esille. Muista nimikoida laatikkosi! Jokainen myyjä saa tuoda kirppispöytään yhden myyntilaatikon.

- Mikäli myytävää on enemmän kuin laatikollinen, voit täydentää laatikkoasi koko tapahtuman ajan, kun laatikkoon tulee tilaa.

- Muistathan lopuksi hakea mahdollisesti myymättä jääneet tuotteesi ja laatikkosi pois myynti pöydästä ennen tapahtumasta kotiin lähtöä! Tarkista tässä vaiheessa, että laatikkoosi ei ole eksynyt muiden myyjien kirppis tuotteita.

Kirpputorikauppa perustuu kanssa askartelijoiden luottamukseen ja Askartelupirtti ei vastaa mahdollisista kadonneista tuotteista.


Mitä ostajan tulee jatkossa huomioida:

- Varaudu maksamaan ostokset Mobilepayllä

- Kirjoita mielellään maksaessa kommenttiin tuotteen kuvaus "kukkaleima" tai jos ostat samalta myyjältä useamman tuotteen "kukkaleima ja 3 stanssia". Ole tarkka tuotteiden hintojen yhteenlaskussa ja varmista, että kukin tuote tulee maksettua oikealle myyjälle!

- Mikäli sinulla ei ole Mobilepaytä, varaa mukaasi riittävästi pikkurahaa, jotta voit maksaa ostoksesi suoraan myyjälle tasarahana käteisellä. Jos maksat käteisellä, etsi tuotteen myyjä nimen perusteella askarteluhallista. Anu voi auttaa ihmisten tunnistamisessa.

Mikäli ennen maksamista palautat jonkin tuotteista laatikkoon niin varmistathan, että palautat sen oikean myyjän laatikkoon!


Tervetuloa kirppistelemään Askartelupirtille!

tiistai 20. elokuuta 2024

Kauppiaina syksyn Askartelupirtillä

Viime keväiseen tapaan paikalla ovat Marana Design ja Maheka -sekä tietysti Anun Putiikit.
Kauppiaista on tulossa jokaisesta oma tiistaipostaus, eli tiistaisin klo 10 seuraavan 3 viikon ajan. Ostoksille voi tulla päiväkävijänä (ilmainen) tai kurssikävijät, vaikkei askartelupaikkaa olisikaan. 
Tervetuloa!



Tämä kuvan tonttu löytyy Anun Putiikkien valikoimista. 
 

torstai 8. elokuuta 2024

Syksyn Askartelupirtin majoitus- ja ruokailuvaraukset

Askartelupirtti lähestyy! 

Majoituksia ja ruokailua pääsee varaamaan ensi viikolla. Meille on siis varattu kiintiö ja kaikki halukkaat mahtuvat yöpymään :-) Majoitusvaraukset voi tehdä 15.8. alkaen ja samoin ruokailuvaraukset. Teethän kaikki varaukset 15.9. mennessä. 

Kimppakyytejä voi tarjota ja kysellä Facebook-tapahtumassa!

Jos olet tulossa "vain" kursseille, niin voit varata myös ruokailuja- ja majoitusta tarpeen mukaan. 


 MAJOITUS:

Majoitus yhden tai kahden hengen Standard huoneissa. Varaukset 15.8.24 alkaen sähköpostitse myynti@murikanranta.fiVarauksin vastataan muutaman arkipäivän kuluessa. Majoitus ja ruokailut maksetaan paikanpäällä.



70,00 €/2hh/vrk/hlö sis. aamiaisen

110,00 €/1hh/vrk/hlö sis. aamiaisen



RUOKAILUT:

Voit valita haluamasi ruokailut, yhden ruokailun hinta on 20€. Varaathan ruokailut viimeistään 15.9.24 mennessä. Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavaliosi samalla, kun varaat ruoat.


Buffetlounas 20,00 €

Buffetpäivällinen 20,00 €


Menut julkaistaan kokonaisuudessaan hieman myöhemmin majoitus- ja ruokailut sivulla. 

Kahvia on tarjolla salissa 2€/viikonloppu. Mahdollisesti myös pientä purtavaa suolaista ja makeaa.