Askartelupirtti

Askartelupirtti

keskiviikko 27. maaliskuuta 2019
Hei ja tervetuloa Askartelupirtille!

Infoa viikonlopusta. Pian nähdään!


Askartelupaikat
Askartelemme tänä keväänä päärakennuksessa luokassa 5, ihan siinä aulan tuntumassa, joten villasukilla pärjää vaikka koko viikonlopun. Sisäkengät tai villasukat ovat kivat, mutta eivät pakolliset. Tullessasi autolla, voit jaa pääoven eteen, nostaa tavarat sisälle ja viedä auton parkkipaikalle tien varteen. Autoa ei saa jättää oveneteen hetkeksikään.

Päivällä valaistus on hyvä, mutta illan pimetessä saattaa kaivata omaa lamppua. Jos sinulla sellainen on, sen voi ottaa mukaan. Suosittelemme myös jatkojohdon mukaanottamista. Niitä löytyy jonkin verran, mutta oma on aina oma ;-)  

Askartelutilan pöytiä ja lattiaa varten on suojamuovia. Jos käytät maaleja, musteita tai muita sellaisia aineita, jotka voivat sotkea suojaathan paikkasi muovilla. Muovit löytyvät sisääntuolon läheltä. Jos leikkaat jotakin sormiveitsellä tai mattoveitsellä tai vastaavalla, varaathan oman alustan vielä. Roskapusseja pistämme sinne tänne pitkin tilaa, jotta jokaisen on helppo viedä omat roskat sinne.  Jos käytät ”mömmöjä”, olethan huolellinen –eihän meistä kukaan tahallaan sotki ja vahinkoja sattuu, mutta pyritään siistiyteen. 

Pääsemme rakentamaan tilaa mieleiseksemme klo 15 alkaen, joten annattehan meille rauhan tehdä työmme, jotta kaikki halukkaat pääsevät askartelemaan viimeistään klo 18. Jos haluat tulla auttamaan niin laita viestiä askartelupirttiÄTgmail.com 

Huomaathan, että Murikka on lähes kokonaan anniskelualuetta, urheiluhallin yläkerta spa-alueineen,  Aulabaari ja alakerran Mutteri-klubi, auttavat janoisia.   Kysy rohkeasti henkilökunnalta, jos haluat oluen tai siiderin tai vaikka jotain väkevämpää, tuskinpa vain juomat talosta loppuvat! 

Tulo Murikkaan ja vastaanoton aukioloajat
Murikan vastaanotto on auki perjantaina klo. 22 asti, mikäli olet tulossa majoittautumaan jo perjantaina, mutta et pääse paikalle tähän kellon aikaan mennessä ota yhteyttä Murikan vastaanottoon: 020 7741500 maanantai-torstai 8.00-16.00, perjantai 8.00-15.30 (Askartelupirttipäivänä klo 20 saakka) ja sovi tulostasi.
Voit tulla autolla pääoven eteen ja purkaa tavarat sisälle, mutta auto on vietävä saman tien parkkipaikalle.
Murikan vastaanotosta saat huoneesi avaimen ja muut Murikkaan liittyviin asioihin vastaukset Tapahtuman vastaanotosta taasen saat ”kulkuluvan” kaulaan, josta tiedämme, että olet joko kurssilla tai askartelupaikan Askartelupirtiltä varannut. Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaamme tapahtuman "vastaanottotiskillä" luokassa

Ruokailu
Ruokailut ja kahvit sekä hotellimajoittujien aamupala tapahtuu pääravintolassa. Hotellin vastaanoton "takana"
Huom. toivotaan, että ruokailut varataan etukäteen! Ohjeet majoituksen ja ruokailun varaamiseen
löytyy blogista http://askartelupirtti.blogspot.fi/p/majoittautuminen.html) Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin, kun ruoat on varattu etukäteen. 


Kurssit
Kurssitila on yksi luokoista, paikanpäällä Murikan tai tapahtuman vastaanotosta selviää viimeistään mikä luokka, kuitenkin samassa rakennuksessa askartelutilan ja ruokalan kanssa. 
Kurssille on vielä tilaa, tiedustelut suoraan Tarulta, 
Askartelupaikkojakin on, kysy AskartelupirttiÄTgmail.com tai osta Anun Putiikkien verkkokaupasta. 

Viikonlopun aikataulut löytyvät myös täältä:
http://askartelupirtti.blogspot.com/p/aikatauluja.html


Askartelutilassa on yhteiskäytössä bigshot, paperileikkuri, kuvioleikkureita, fuse tool, muita vempaimia. Niille on varattu yksi pöytä, jolla niitä voi vapaasti käyttää. Lyhyeksi ajaksi esim. kuumailmapuhaltimen voi viedä myös omalle paikalle.

Tervetuloa nauttimaan mukavasta viikonlopusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti