Askartelupirtti

Askartelupirtti

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Askartelupaikat

Askartelupaikat ja niiden hinnoittelu

Askartelupaikan voi ostaa entiseen malliin, koko viikonlopuksi tai vain lauantaiksi. Ennen 15.1. ostetut paikat ovat hieman edullisempia, koko viikonloppu 25€ ja lauantai 20€. Tämän jälkeen hinnat ovat koko viikonloppu 30€ ja lauantai 25€. Niin kauan kuin paikkoja on. Paikat ovat myynnissä nyt!

Kurssipaikat varataan suoraan opettajilta, ja myös maksetaan suoraan heille. Kurssiohjelma julkaistaan vuodenvaihteessa.

Uutuutena ja teiltä tulleisiin toiveisiin perustuen, on myynnissä myös pakettilippuja, askartelupaikka ja 1 kurssipaikka valitulle kurssille. Nämä tulevat myyntiin heti kun yksikin kurssi on varattavissa. Kimppahinnassa askartelupaikan voi saada hiukan edullisemmin kuin erikseen ostettuna. Kurssivaraukset menevät edelleen suoraan opettajille, ja kannattaakin ensin varmistaa, että kurssille on tilaa ja vasta sitten varata kimppa Anun Putiikkien verkkokaupasta. Mikäli kurssi syystä tai toisesta sitten peruuntuu saa kurssimaksun osuuden kimpasta palautuksena ja mikäli tästä syystä haluaa myös perua askartelupaikan, niin koko summan palauttaminen on mahdollista. Ota tällöin yhteyttä.

Toisena vaihtoehtona on ostaa materiaalipaketti yhdessä askartelupaikan kanssa. Tämän hinta on 50€ / 55€ ja materiaalipaketti sisältää yhteensopivia papereita, tarroja ja muita koristeita sekä perustarvikkeita kuten 2-puoleista teippiä, joka tapauksessa tuotteita, joita ei vielä tässä vaihteessa tai edes ennen tapahtumaa ole verkkokaupassa, ja tuotteita joita voi käyttää niin skräppäyksessä, kortti-askartelussa kuin kalenterituunailussakin. Sisällön arvo on vähintää 35€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti