Askartelupirtti

Askartelupirtti

maanantai 16. maaliskuuta 2020

Kevään Askartelupirtti

Hei kaikki!

Tilannehan on nyt mikä on, ja muuttuu jatkuvasti. Tarun kurssi huhtikuun alussa on nyt peruttu, vaikka Askartelupirtti pidettäisiinkin. Se taitaakin olla tällä hetkellä ainoa varma asia :-(

Murikanranta -jonka asiakkaita olemme- ei ole vielä sulkenut oviaan, vaikka opetuspuoli onkin jo hiljentynyt. Pysymme kuulolla ja lähes päivittäisissä yhteyksissä. Omasta terveystilanteestahan emme voi edes parin viikon päähän tietää. Mikäli emme huhtikuun alussa pääse pirtteilemään, ensisijainen vaihtoehto olisi siirtää tapahtuma esimerkiksi alkukesään, kesäkuulle, miltä kuulostaa? Tai alkusyksyyn, esim. syyskuun lopulle? Jos syyskuun lopulla olisi Askartelupirtti, niin tulisitko toista kertaa loppusyksystä? Esim. marraskuun lopulla, joulukuun alussa?

Mikäli tapahtuma nyt huhtikuun alusta siirtyy tai peruuntuu kokonaan, paikkamaksut on mahdollista siirtää seuraavaan kertaan tai muuttaa alekoodiksi verkkokauppaan tai varaston ostoksiin tai rahapalautus on mahdollinen.

Olen myös avoin muunlaisiin järjestelyihin, skype-askartelua, live-juttuja, mitä muuta?

Kommentoi, laita viestiä tai sähköpostia. Ei varmasti ole oikeita ratkaisuja olemassa. Ajatustenvaihdosta voi kuitenkin syntyä hyviä ideoita!

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti