Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 10. syyskuuta 2020

Askartelupirttikuulumisia

 Askartelupirtti on jo pian, reilun kuukauden päästä! Ihanaa, vai mitä?!


Vaikka tapahtumaan osallistuvien määrää on rajoitettu, on vielä muutama paikka myynnissä, niin koko viikonlopulle kuin pelkälle lauantaillekin. Ne löytyvät täältä

Kevään Pirtille varatut paikat ovat voimassa ja siirtyneet suoraan tänne, mutta jos et ole ihan varma mitä tulikaan varattua, vai tuliko, niin ota yhteyttä, tarkistetaan tilanne! 

Luvassa on ihana junk journal paja, jonka vetää Taina Kolunkulma, tästä on tulossa infoa ihan lähipäivinä lisää. 


Pirtillä tapahtuu myös muuta, sunnuntaina saamme vieraaksi Anni Lehti-Niemisen, joka esittelee meille (halukkaille!) syksyn uutuusvaatemallistoa. Voit käydä kurkkaamassa https://www.houseoflola.fi/ Jos jotakin haluaisit, mutta et sunnuntaina paikanpäällä ole, niin pistähän viestiä tännepäin, niin Anni ottaa yhteyttä :-) 

Ja tietysti, mitä olisi Pirtti ilman KIRPPISTÄ! Kirppis on avoinna la 10-18  kaikille, lauantaina illalla ja sunnuntaina askartelupaikan varanneille. Laita tuotteisiin nimesi ja hinta esim. maalarinteipillä, ja ostokset maksetaan Anun Putiikkien "osastolla", mieluiten käteisellä. Myyjille rahat tilitetään sopimuksen mukaan, viimeistään lähtiessä. Ostoksia voivat tehdä kaikki, myös päiväkävijät, myyntipaikat on varattu askartelupaikan varanneille. Kirppiksestä tulee vielä oma postaus parin päivän kuluttua!


Tietysti vallitseva tilanne Koronan kanssa mietityttää meitä kaikkia. Luokissa on käsidesiä, turvavälit huomioidaan yms yleistä, mikä kaikkialla voimassa, suosituksena, jne.   Maskin käyttö on ihan suotavaa, mutta ei pakollista. Meitä on nyt niin vähän, että luokassa turvavälit kyllä saadaan pidettyä, liian läheistä kanssakäymistä tulee välttää ;-)

Tietysti tärkeintä on, että jos olet sairas, tai flunssainen niin älä tule! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti