Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 23. kesäkuuta 2022

Upeita kurssiuutisia!

 Vaikka blogissa onkin ollut hiljaista, niin taustalla järjestelyt ovat edenneet huimin harppauksin! Askartelupaikkoja on varattu jo ihan kivasti ja viimeistään nyt kannattaa varaukset pistää kuntoon! Askartelupaikkahinnastoon on tullut yksi vaihtoehto lisää, mikäli osallistut vähintään kahdelle kurssille, askartelupaikka on hieman edullisempi. :-) Varauksen tai paikan oston voit tehdä täällä 




Mutta sitten kursseihin: Askartelupirtille on tulossa kaksi upeaa, ihanaa kurssittajaa Siiri de Ruijter sekä hollantilainen Liesbeth Fidder! 


Kurssiesittelyt, sekä kurssittajien esittelyt hieman alempana, ilmoittautumiset alkavat 4.7. joten tässä on hieman aikaa suunnitella omaa ohjelmistoa viikonlopulle :-) Kurssi-ilmoittautumiset alkavat 4.7. ja ilmoittautumislinkki julkaistaan tuolloin. Kurssikuvaukset:


Aikataulu:


La 8.10.2022 klo 09:30-12:00  Taideleimailua aloittelijoille, Liesbeth

La 8.10.2022 klo 13:00-16:00 Iloa tuovat linnut, Siiri

La 8.10.2022 klo 14:00-16:30  Kerrokset, Liesbeth

Su 9.10.2022 klo 09:00-11:30  Sabluunat ja vesivärit, Liesbeth

Su 9.10.2022 klo 12:30-15:00  Lautasliinat, Liesbeth


Kurssi-ilmoittautumiset alkavat 4.7. ja ilmoittautumislinkki julkaistaan tuolloin. 

Kurssikuvaukset:

Taideleimailua aloittelijoille
La 8.10.2022 klo 09:30-12:00

Oletko nähnyt upeita leimailtuja kortteja ja miettinyt, että ne ovat liian vaikeita aloittelijalle. Ehei! Kuka tahansa oppii tekemään sellaisia helposti. Tällä kurssilla teemme ns. 1-krs-kortteja. Kortteja, joiden kuvioissa näyttää olevan kerroksia ja ulottuvuuksia, mutta kortti ei ole kuitenkaan paksu. Opit tekemään musteilla ja leimasimilla kauniita sommitelmia ja upeita efektejä. Opit levittämään musteita oikein ja maskaamaan. Saattaa kuulostaa tekniseltä, mutta sitä se ei ole! Kurssin lopussa ihmettelet itsekin omia aikaansaannoksiasi! 

Hinta: 46 €  (alv 0%)


Iloa tuovat linnut

La 8.10.2022 klo 13:00-16:00

Varsinainen kurssikuvaus ja hintatiedot julkaistaan hieman myöhemmin. Kuvassa kurssilla toteutettavia lintuja. 



Kerrokset
La 8.10.2022 klo 14:00-16:30

Kerrokset luovat työhösi eloa ja antavat vaikutelman todella vaikeasta ja monimutkaisesta tekniikasta. Mutta todellisuudessa kerroksia on helppo ja nopea tehdä. Aloitteleva leimailijakin voi tehdä tällaisia kortteja, kunhan tietää tietyt niksit. Tämä on fantastinen tekniikka luomaan taiteellista vaikutelmaa kortteihin ja tämä onkin Liesbethin kaikkein kuuluisin ja suosituin tekniikka. Suomessakin Liesbeth on opettanut kerroksia jo kahdesti aiemmin, mutta yleisön pyynnöstä kurssi uusitaan jälleen kerran!

Hinta: 46 €
(alv 0%)


Sabluunat & vesivärit
Su 9.10.2022 klo 09:00-11:30

Kuinka luoda wow-efekti yksinkertaisin keinoin kuten vesiväreillä (tai musteilla) ja sabluunoilla? Mitkä sabluunat ja värit kannattaa valita mahdollisimman upean lopputuloksen saamiseksi? Tällä kurssilla saat vastaukset näihin kysymyksiin ja teet ainakin kolme kaunista korttia. Hämmästyt kuinka helposti voit saada aikaiseksi näyttäviä lopputuloksia!

Hinta: 46 € (alv0%)


Lautasliinat

Su 9.10.2022 klo 12:30-15:00

Onko sinulle kasaantunut paljon vanhoja lautasliinoja? Mitäpä jos tekisimme niistä kortteja? Joskus lautasliinat sopivat täydellisesti kauniiksi taustaksi, joskus taas niistä tulee upeita katseenkiinnittäjiä, kun käyttää vain lautasliinojen kauneimmat kohdat. Teemme myös muita yksinkertaisia tekniikoita ja yhdistämme niihin lautasliinoja. Tulet yllättymään! Halutessasi voit tuoda mukanasi oman art journal –kirjasi ja tehdä siihen sivuja korttien sijasta. Voit tuoda myös omia lempilautasliinojasi, mutta kurssillakin on kyllä runsaasti valinnanvaraa.

Hinta: 46 €  (alv 0%)



Kurssittajaesittelyt:

Liesbeth Fidder

Muutama sana taideleimailukurssien opettajasta Liesbeth Fidderistä niille, jotka eivät tunne häntä entuudestaan. Liesbeth tulee Emmenistä, Koillis-Hollannista ja hän kuuluu kiistatta maansa eturivin leimaajiin. Hänellä on mies ja kaksi jo aikuista lasta sekä kaksi lastenlasta. Taideleimailun Liesbeth aloitti vuonna 2005 ja hänestä tuli oitis hyvin intohimoinen leimaaja. Hän on tekniikoiden mestari ja hänen töistään löytyy aina paljon väriä. Liesbethillä on muitakin luovia ja näppäryyttä vaativia harrastuksia, mutta kaikkein rakkain on taideleimailu.  

Harrastus on johtanut Liesbethin myös työn pariin. Ensin hän oli lähellä sijaitsevan Art Journey –leimasinvalmistajan leivissä viiden vuoden ajan, mutta sittemmin hän aloitti kurssittamisen itsenäisesti. Hänen mottonsa elämässä on ”nothing’s impossible”, joka on myös hänen lempibändinsä Depeche Moden erään kappaleen nimi. Leimailussakaan mikään ei ole mahdotonta ja se onkin hänen hollanninkielisen kirjansa nimi.  

Suomessa Liesbeth kävi opettamassa ensimmäisen kerran vuonna 2016 ja siitä lähtien hän on vieraillut täällä useita kertoja. Liesbethin töitä voi ihailla mm. näistä paikoista:  

Oma blogi Liesbeth’s Arts and Crafts: http://liesbethart.blogspot.com/ 

Pinterest: https://it.pinterest.com/liesbethfi…/liesbeth-s-arts-crafts/ 

Instagram: https://www.instagram.com/liesbeth_fidder/  



Siiri de Ruijter

Nautin taiteen tekemisestä, joka minun tapauksessani usein tarkoittaa sekatekniikalla maalailua ja sotkemista. Teen paljon esim. ATC-kortteja (taidekeräilykortteja), mutta erityisesti rakastan taiteilua taidepäiväkirjoissani, jotka ovat lähes aina itsetehtyjä kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Puran niihin tunteitani, mutta usein myös puhtaasti vain leikin erilaisilla väreillä, papereilla ja maaleilla. Käytän paljon kirkkaita värejä, koska saan niistä voimaa ja iloa sekä vanhoja kirjoja, koska koen, että voin antaa niille uuden elämän taiteessani. Taiteen tekeminen on minulle sekä hauskaa että terapeuttista. En useinkaan suunnittele lopputulosta valmiiksi vaan nautin taiteen tekemisen prosessista ja annan pensselin tai käteen tarttuneen kuvan viedä. Tämän intuitiivisen tekemisen ansiosta olen onnistunut vähentämään täydellisyyden tavoittelua muuallakin elämässäni.

Lisää taiteilujani löytyy instasta @zirde ja @siiri_zoo sekä facebookista “Siiri’s cards and mixed media experiments”. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti