Askartelupirtti

Askartelupirtti

keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Majoitus, ruokailut, kurssit, askartelupaikat, kyydit... infoa Askartelupirttitapahtumasta

  Askartelupirtti lähenee ja varmaankin pikkuhiljaa myös huolehdittavat asiat, tässä muutama kootusti, kysyäkin toki saa ja lähi viikkoina ja päivinä infoa tulee tännekin taas enemmän. 

Onhan majoitus- ja ruokailuvaraukset kunnossa? Ne tehdään suoraan Murikanrantaan, myynti@murikanranta.fi, p. 0207613730 Muista kertoa, että olet tulossa Askartelupirttiin, meille on varattu kiintiö huoneita, vaikka netin varauskalenteri näyttää täyttä, niin mahdut kyllä hotelliin!

Uikkarit mukaan!

Kokoushotelli Murikanrannassa Askartelupirtti tapahtumassa on mahdollista varata majoitus ja ruokailut koko viikonlopuksi, jolloin voi viettää koko viikonlopun nauttien valmiista ruuista, mennä nukkumaan kun huvittaa, ja saavatpa majoittujat käydä Spa-osastollakin lauantaina rentoutumassa. 

Majoitus:

 68,00 €/2hh/vrk/hlö sis. aamiaisen 

98,00 €/1hh/vrk/hlö sis. aamiaisen 

Ruokailu:

Ateriapaketti la-su 72,00 €/hlö - sis. 2 x lounaan, 1 x päiväkahvin, päivällisen sekä 1 x iltakahvin Päivällinen perjantaina 17,00 €/ hlö 

Erikoisruokavaliot kannattaa ilmoittaa samalla kun varaa ruokailuja. Ne pystytään huomioimaan todella hyvin, kun asia on vaan tiedossa. Mikäli et halua kaikkia ruokia, voit ostaa myös vain ne, mitä haluat. 

Murikassa on myös aulabaari ja iltaisin Mutteri-klubi, mikäli jano yllättää. Aulabaarissa on myös karkkia ja jotain pientä naposteltavaa. Urheiluhallissa meillä on oma kahvi- ja teepiste. Omia eväitäkin saa nauttia urheiluhallissa. Koko Murikan alue on anniskelualuetta, joten omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua.  

Lauantaina Siirin kurssille on vielä tilaa samoin kuin sunnuntain Liesbetin kursseillekin. Tiedustelut Siiriltä ja Riitalta, yhteystiedot löydät kurssikuvauksista 

Päiväkävijöille on ilmainen sisäänpääsy, urheiluhalliin voi tulla katselemaan, ihastelemaan, tekemään ostoksia kirppikseltä tai Anun Putiikeista. 

Siirin Iloa tuovat linnut kurssi pidetään urheiluhallissa, Liesbethin kurssit päärakennuksen puolella luokassa, vastaanoton ilmoitustv:ssä näkyy missä luokassa kurssit ovat. 

Kirjastossa (päärakennus, urheiluhallin päädyn ovien lähellä, on kahvi/teeautomaatti vapaassa käytössä kaikille. 

Yhteiskäytössä on big shot ja joitakin stansseja, paperilävistimiä ym. Paperileikkuri on tällä kertaa päivät kurssikäytössä. 

Päivällä valaistus on hyvä, mutta illan pimetessä saattaa kaivata omaa lamppua. Jos sinulla sellainen on, sen voi ottaa mukaan. Suosittelemme myös jatkojohdon mukaan ottamista. Niitä löytyy jonkin verran, mutta oma on aina oma ;-)  

Muovi- ja pahvisuojia löytyy saliin sisääntulon vasemmalta puolelta, suojaathan oman paikkasi, jos käytät musteita, maaleja, suihkeita tai muita mömmöjä.

Voit tehdä ennakkotilauksen Anun Putiikkien tuotteista, koodilla PIRTTI saat 15% alennuksen koko tilauksesta, alennus ei koske askartelupaikkoja. Jos olet ennakkotilauksen tehnyt jo, niin katsotaan Pirtillä sitten miten asia sinulle hyvitetään <3 Ja jos haluat maksaa ostoksesi vasta Pirtillä, niin sekin onnistuu, valitse tällöin maksutavaksi ennakkolasku ja täytä vaadittuihin kohtiin jotakin. Sähköinen lasku ei ole käytössä, joten laskua ei tulla ;-) Koodi on voimassa 2.10.2022 klo 23.59 saakka!

Askartelupaikkoja on vielä ostettavissa Anun Putiikkien verkkokaupasta ja kursseillekin on tilaa. Kursseissa ole yhteydessä suoraan Siiriin ja Riittaan, he osaavat heti sanoa mahtuuko mukaan vielä. Valitettavasti sairastumisiakin voi tässä tapahtua, joten vielä paikanpäälläkin voit kysyä peruutuspaikkoja. 

Askartelupaikka sisältää yhden pöydän (pitkä ja kapeahko) sekä kaksi tuolia. Ne on laitettu kahden hengen yksiköiksi valmiiksi. Pöytiä saa vapaasti siirtää ja tehdä isompia kokonaisuuksia. Kunhan kulkuväylät säilyvät ja tilaa on kaikilla riittävästi. Lisäpöytiä on myös mahdollista saada. Pöydillä on jokaiselle pieni yllätys. Urheiluhallissa on pöytien päässä roskapussit, sekä isompia jätesäkkejä roskille. Lisäksi on kierrätyspiste kierrätettäville roskille, pahvi, lasi, metalli ym. 

Urheiluhallissa, missä askartelupaikat ovat, liikutaan ainoastaan sukkasillaan tai sisäkengillä/tossuilla, myös päiväkävijät. Autolla pääsee lähelle, tavarat voi nostaa sisään myös "kyljen" lasiovista, mutta autot tulee viedä heti parkkipaikalle, eikä niitä saa jättää pelastusväylälle. 

Kirppistavarat voi viedä paikalle vaikka heti kun saapuu, mutta myynti alkaa vasta lauantaina.

Liesbethin kurssilaisille on lähetetty kurssi-infoa.

Kimppakyydit -jos olet vielä vailla kyytiä Murikkaan, niin kerro meille mistä ja milloin! Teemme parhaamme saadaksemme homman toimimaan :-) Tarvittaessa kimppataksi esim. Rautatieasemalta Tampereelta.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti