Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 27. lokakuuta 2022

Kevään Askartelupirtin askartelupaikat myyntiin!

 Askartelupaikkojen myynti alkaa NYT!


Verkkokaupassa on kolmenlaisia askartelupaikkoja 1) ihan tavallinen askartelupaikka 2) askartelupaikka + vähintään 2 kurssia ja 3) askartelupaikkavaraus

Minkä valitsen? 

Jos tiedät, että kurssit eivät sinua kutsu -tai ainakaan kahdelle kurssille et osallistu, niin valitse 1) maksa ja jää odottamaan tapahtumaa. Jos et samalla kertaa tilaa muuta, toimitettavia tavaroita, niin muista valita nouto toimitustavaksi, niin ei tule lisäkuluja. Askartelupaikan hinta on 34€ kun se on ostettu tai varattu 31.12.22 mennessä. Tämän jälkeen 39€.


Jos et vielä tiedä osallistutko kursseille vai et, saatko töistä vapaata vai napsahtaako työvuoro juuri, tai osallistumisesi on muuten epävarmaa valitse 3) askartelupaikkavaraus. Paikat laskutetaan tammikuussa ja vielä silloin voit ilman kuluja ja selityksiä perua tulosi. Samoin, jos vaikka työvuorosi selviävät helmikuun alussa eräpäivästä voidaan sopia. Tammikuussa voit vielä päättää kumman paikan otat, silloin kurssit on julkaistu ja kurssi-ilmoittautumiset avattu. Askartelupaikan hinta on 34€ kun se on ostettu tai varattu 31.12.22 mennessä. Tämän jälkeen 39€. 


Ja jos nyt heti olet varma, että vähintään kahdelle kurssille osallistut, niin voit valita vaihtoehdon 2) askartelupaikka + 2 kurssia. Askartelupaikka + 2 kurssia paikan hinta on 30€ kun se on varattu (tai ostettu) 30.12.2022 mennessä. Tämän jälkeen 34€. Kuva on otettu syksyn '22 Askartelupirtiltä.


Ja jos valinta meni pieleen tai postimaksu tuli maksettua, niin otathan yhteyttä askartelupirtti @ gmail.com (ilman välilyöntejä), kaikesta selvitään :-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti