Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 29. joulukuuta 2022

2. Kurssittajajulkaisu

 Vuorossa on toinen kurssittajajulkaisu, Terhi Koskinen tulee kurssittamaan kevään Askartelupirtille! Skräppäystä on siis luvassa! Varsinaiset kurssit julkaistaan tammikuussa. 


Terhi on valokuva-askartelija, joka aloitti paperiaskartelun alunperin rakkaudesta valokuviin ja muistojen tallentamiseen. Ikuisena oppijana Terhi halusi taitaa kasapäin tekniikoita, materiaaleja ja värioppia, joista on sittemmin luonut oman tunnistettavan tyylinsä.

Askartelun matka on vienyt Terhin kurssittamaan maapallon toiselle puolelle saakka. Osaamistaan hän on vienyt ulkomaille myös työskentelemällä alan isoille tekijöille, kuten American Craftsille, scrapbook.comille ja We R Memory Keepersille.
Askartelupirtissä Terhi pitää kaksi kurssia lauantaina: perinteisen kerroksien kaunistaman skräppisivun ja herkullisen värikylläisen minialbumin. Tule mukaan!


Jos vielä mielit mukaan, niin varaathan askartelupaikan pian, edullisempi hinta 34€ on voimassa vielä pari päivää. 1.1. hinta nousee ja tulee olemaan 39€. Mikäli paikka on varattu tämän vuoden puolella, hinta on edullisempi, vaikka sen maksaisi myöhemmin keväällä. 

Ihanaa uutta vuotta Askartelupirtiltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti