Askartelupirtti

Askartelupirtti

perjantai 8. syyskuuta 2023

Majoitus- ja ruokailuvaraukset UUTTA !!

  Askartelupirtti lähestyy ja nyt onkin aika varata majoitus ja ruokailut!

Kokoushotelli Murikanrannassa Askartelupirtti tapahtumassa on mahdollista varata majoitus ja ruokailut koko viikonlopuksi, jolloin voi viettää koko viikonlopun nauttien valmiista ruuista, mennä nukkumaan kun huvittaa, ja saavatpa majoittujat käydä Spa-osastollakin lauantaina rentoutumassa. Ei huono. Pakko ei kuitenkaan ole yöpyä! Eikä syödäkään ravintolan ruokia. Omat eväät salissa sallitaan. 

Hotellissa meille on varattu kiintiö, joten netin kautta huonetilanne voi näyttää nollaa. Huoneita siis on kyllä. Varaukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen myynti@murikanranta.fi 

Jos olet jo varannut majoituksen, niin muistathan tehdä myös ruokailuvaraukset!


Majoitus:

 68,00 €/2hh/vrk/hlö sis. aamiaisen 

100,00 €/1hh/vrk/hlö sis. aamiaisen 


Ruokailu:

Ruokailujen varauskäytäntö on hieman muuttunut aiemmasta! Luethan huolella!

Ruokailut varataan 20.10. mennessä myynti@murikanranta.fi  Ilmoita tällöin myös mahdollinen erikoisruokavaliosi! Perjantai-illan päivällinen ja sunnuntain lounas ainoastaan ennakkovarauksesta! 

Huom! Jos päiväkävijänä tai kurssikävijänä haluat ruokailla, teethän myös ennakkovarauksen! 

Kun tulet tapahtumaan, saat Murikan vastaanotosta nimelläsi varatun taskun, josta löytyvät varaamasi ruokaliput. Ruokaliput annetaan joko tarjoilijalle kunkin ruokailun yhteydessä tai piikkiin linjaston alkupäässä, ruokailuvälineiden läheisyydessä. 

Iltapalaa ei enää ole, salissa meillä on oma kahvinkeitin ja vedenkeitin, sekä tapahtuman puolesta tarjolle tuodaan jotakin iltapalaksi sopivaa, esim. banaaneja. Mutta mikäli uskot tarvitsevasi tukevampaa iltapalaa, vaaraa se itse mukaasi! 

Voit siis edelleen valita, mitkä ruokailut otat, mutta varaa ne ennen 20.10. myynti@murikanranta.fi Päätöstä helpottamaan löydät ruokalistat alla. 


Hinnasto:

Lauantain ruokailuissa on pakettihinnoittelu. Aamupala kuuluu majoittujille. 


Perjantaina päivällinen 18,00 €

 

Lauantaina lounas ja päiväkahvi 25,00 €

Lauantaina päiväkahvi ja päivällinen  25,00 €

Lauantaina lounas, päiväkahvi ja päivällinen 40,00 €

 

Sunnuntaina lounas 18,00 €

 
Askartelupirtti syksy 2023 menut

 

lauantaina

 

lounas 

Salaattipöytä

Broilerleike

riisiä

curry-ananasmajoneesia

kasvispyöryköitä

höyrytettyjä kasviksia

Marjarahkaa

 

päiväkahvi

Suklaamuffinssi, hedelmät 

 

päivällinen

Salaattipöytä

paistettua lohta

keitettyjä perunoita

uunijuureksia

tar-tarkastiketta

Kasvispaistosta

 

sunnuntaina

 

lounas

Salaattipöytä

Pannupihvi

sienikastiketta

lohkoperunoita

punajuuri-vuohenjuustopyöryköi

uunivihanneksia

Jäätelöä

 


Murikassa on myös aulabaari ja iltaisin Mutteri-klubi, mikäli jano yllättää. Aulabaarissa on myös karkkia ja jotain pientä naposteltavaa. Urheiluhallissa meillä on oma kahvi- ja teepiste. Omia eväitäkin saa nauttia urheiluhallissa. Koko Murikan alue on anniskelualuetta, joten omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua. 

https://murikanranta.fi/majoitus/Kimppakyytitarve:

Olisitko tulossa, mutta kyyti perille asti uupuu? Facebook-ryhmässä voi itsekin kysellä kimppakyytiä pidemmältäkin, mutta tarvittaessa järjestämme Tampereen rautatieasemalta Murikkaan kyydin ja takaisinkin. Jos tarvitset tätä kyytiä -kimppataksi, hinta 7-10€ kyytiläinen, Askartelupirtti tarjoaa loppusumman- niin laita viestiä askartelupirttiÄTgmail.com laita myös ajat milloin olisit tulossa/menossa ja onko sinulla joustovaraa aikataulussa. 


Huonekaveritarve:

Oletko tulossa yksin, mutta jakaisit huoneen mielelläsi? Facebook-ryhmässä voit kysellä huonekaveria, mutta voit myös laittaa viestiä askartelupirttiÄTgmail.com. Laita viestiin oletko tulossa 2 vai 1 yöksi. Yhdistämme sitten huonekaverin tarvitsijat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti