Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 14. maaliskuuta 2024

Syksyn Askartelupirtin paikkojen myynti alkaa pian!

 Syksyn Askartelupirtti Murikassa on saanut aikaan jo paljon kuhinaa ennakkoon.

Tästä johtuen hieman infoa. 


Askartelupirtin askartelupaikat tulevat myyntiin 21.3.2024 klo 10. Majoitus ja ruokailut kesän jälkeen, elokuussa, erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Meille on varattu kiintiö majoitukseen -Murikan nettivaraus voi siis näyttää, että täyttä on, mutta se ei ole koko totuus, vaan huoneet on varattuna meille.


Paikat tulevat myyntiin -tällä kertaa varausmahdollisuutta ei ole. Paikan hinta on 39€, 1.6. jälkeen 45€. 

Jos paikat ehtivät loppua ennen kuin saat ostettua sen, tai maksamisessa tulee jotakin ongelmaa, niin olethan yhteydessä: askartelupirtti @ gmail.com Jonotuslista on jälleen käytössä ja keväälläkin kaikki halukkaat/ listalla olleet pääsivät mukaan. Paikkoja ei ole luvallista myydä itse eteenpäin, jos tulo estyy. Paikkoja ei ole syytä eikä tarvetta hamstrata, voit ostaa paikan kaverillekin samalla, laitathan nimet ja sähköpostiosoitteet lisätietoja kenttään. Muista valita nouto toimitustavaksi, niin ei tule ylimääräisiä kuluja! 

Jos et saa tilausvahvistusta (ongelma koskee yleensä gmail, hotmail ja vastaavia ilmaisosoitteita), laitathan sähköpostia yllämainittuun osoitteeseen, laitan sinulle tilausvahvistuksen erikseen.

Ostetun paikan palautusehdot. Mikäli et pääse paikanpäälle, otathan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteyttä askartelupirtti @ gmail.com. Ensisijaisesti paikka myydään jonossa seuraavana olevalle (= saat rahasi takaisin). Jos jonossa ei ole ketään, eikä tulijoita enää ole, voimme sopia paikan siirrosta seuraavaan tapahtumaan. Tärkeintä on kuitenkin se, että otat yhteyttä mahdollisimman pian.


P.s. Tapahtumahan on 27.-29.9. 2024 Pe 18-su 15Ei kommentteja:

Lähetä kommentti