Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 16. toukokuuta 2019

Syksyn 2019 Askartelupirtti

Syksyllä kokoonnumme jälleen, perinteisesti Murikka-opistossa, 8.-10.11. Askartelupaikat ovat jo myynnissä Anun Putiikkien verkkokaupassa. 1.8. saakka hinta on 25€ koko viikonlopulle, tämän jälkeen 30€ ja ihan viime metreillä 35€. Askartelupaikkoja on jäljellä vielä ihan runsaasti, mutta on niitä mennytkin kivasti.

Majoitus- ja ruokailu varataan vasta kesän jälkeen Murikka-opistosta, tilaa on riittävästi ja erikoisruokavaliot huomioidaan hyvin, kun ne vaan muistaa etukäteen kertoa. Majoitus- ja ruokailuvarauksista tulee infoa tarkemmin hieman myöhemmin. Majoitushinnoissa on tullut pieni, muutaman euron korotus verrattuna aiempaan, ei kuitenkaan mitään radikaalia.

Kurssiohjelma alkaa muotoutua, kesäkuun alkupäivinä saanen ohjelman julkaistua, vaikkei kaikkien kurssien myynti silloin vielä alkaisikaan.

Tänne blogiin olen jättänyt viime keväältä sellaista infoa, jota voi lueskella myöhemminkin, mikä on askartelupaikka, tarviiko päivälippuja, voiko osallistua vain kursseille jne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti