Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 6. toukokuuta 2021

Askartelupaikka Askartelupirtillä

 Askartelupirtillä ja erityisesti täällä blogissa puhutaan paljon askartelupaikasta. Mikä se oikein on, miksi se pitäisi olla, mitä se maksaa ja mitä hintaan kuuluu? Kysymyksiä voi olla muitakin, mutta tässä näihin yleisimpiin vastaus. Askartelupirtillä on pöytäryhmiä, pienimmissään 2 hengen, isoimmillaan 8 hengen pöytäryhmiä. Jokaiselle on oma pöytä, pöydän koko voi hieman vaihdella, mutta kuitenkin minimissään 40x80cm, yleensä kuitenkin enemmän. Pöydän koko hieman riippuu siitä, missä tilassa olemme kulloinkin, minkälaisia pöytiä meillä on käytössämme. Paikalla on aina vähintään 1 tuoli/ askartelija, yleensä 2 tuolia, lisätuoleja on myös yleensä mahdollista saada. 

Oma paikka on käytössä koko viikonlopun ajan, ja sillä paikalla voi tehdä omia töitä haluamassaan tahdissa. Paikalle voi tuoda omat tavarat ja materiaalit. Tavarat saa jättää levälleen yön ajaksi, tai vaikka kurssin ajaksi. Pöytäryhmissä on aina roskapussit ja jatkojohtoja koitetaan tarpeen mukaan tuoda lähettyville. Omalle paikalle voi halutessaan tuoda työvalon ja omaa jatkojohtoakin suositellaan mukaan, jos käytät sähköä tarvitsevia laitteita. Kauppiaat ovat lähellä ja sieltä voi helposti käydä ostamassa juuri sen puuttuvan tai kotiinunohtuneen tarvikkeen. Myös yhteiskäytössä on erilaisia tarvikkeita, kuten paperileikkuri ja big shot.

Jos tulet tapahtumaan yksin tai vaikka yhden kaverin kanssa suosittelemme ehdottomasti, että menet rohkeasti isompaan pöytään. Näin tutustut uusiin askarteleviin ystäviin, inspiroidut kanssa-askartelijoiden töistä ja saat kuulla uusimmat vinkit, tapahtumat ja nähdä muiden ihanuuksia, mahdollisesti lainata jotakin välinettä ja ennenkaikkea keskusteluseuraa, mielipiteitä, pohdintoja. Isompi pöytä voi myös toimia mainiosti eri puolilta Suomea tulevien ystävysten kokoontumispaikkana, jolloin kuulumisten vaihto on tärkeä osa viikonlopun antia :-) Askartelupaikkoja ei voi varata etukäteen, vaan tullessa voi mennä vapaalle paikalle. Tarvittaessa pöytiä voi myös yhdistellä. 

Nyt 10 -vuotissynttäreiden kunniaksi jokaiselta askartelupaikalta löytyy tapahtumaa varten suunniteltu ja valmisteltu kassi. Kassista löytyy sponsoreidemme tuotteita, tarjouksia ja mahdollisesti muuta hyödyllistä. Tätä kassia ei ole mahdollista ostaa! Askartelupaikan hintaan kuuluu myös kuohuvatarjoilu la klo 18. Päiväkävijät ja kurssittelijat, joilla askartelupaikkaa ei ole, voivat ostaa kuohuvan Murikan aulabaarista halutessaan. Askartelupaikan lunastaneille on myös oma arvonta ja Askartelupirtin kirppiksellä myyminen ei maksa mitään. 

Varaa oma paikkasi tästä (varaukset laskutetaan elokuussa), tai osta omasi nyt heti tästä hinta on 34€, kun teet varauksen tai ostat paikan 30.6. mennessä. Tämän jälkeen tehdyissä varauksissa ja ostoissa hinta on 39€. Varaukset laskutetaan elokuussa ja varauksen päivämäärä ratkaisee hinnan. Voit siis huoletta varata paikkasi jo nyt, ja ennen laskutuksen aloittamista perua paikan ilman kuluja tai selittelyjä. Jos sitten osallistutkin, niin sinulle on varmasti paikka varattuna. Paikkoja on rajattu määrä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti