Askartelupirtti

Askartelupirtti

perjantai 17. syyskuuta 2021

Covid-info

 Tapahtuma järjestetään niin turvallisesti kuin mitenkään mahdollista. Huolehdithan omalta osaltasi tapahtuman onnistumisesta. Kiitos! ❤

1) Tulethan vain terveenä. Suurin osa osallistujista lienee jo rokotettuja, mutta eihän ole kiva sairastua mahatautiinkaan vain siksi, että joku tuli mahataudissa yleisötapahtumaan. 

2) Tiloissa on useita käsidesipisteitä, niin urheiluhallissa, käytävillä, ravintolaan mennessä jne. Hyödynnetään niitä. 

3) Maskien käytössä seuraamme kulloinkin voimassaolevia suosituksia, tällä hetkellä on voimassa vahva maskisuositus yleisötapahtumissa sisätiloissa. Varaathan maskeja mukaan. https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset 

4) Olemme kokonaisuudessa urheiluhallissa, niin askartelupaikat, kauppiaat kuin kurssitkin. Askartelupaikat on laitettu 2h pöydiksi valmiiksi, niitä saa siirtää, mikäli haluaa istua oman porukan kesken isommassa porukassa ja lähempänä toisiaan, kuitenkin on huomioitava, että seuraaviin seurueisiin säilyy vähintään 2m turvaväli. Kurssilla 2m turvavälejä ei ole ainakaan koko ajan, joten maskin käyttö on erityisen suositeltavaa kurssitilanteessa.

5) Päiväkävijät, käyti tapahtumassa on mahdollista, tällöin edellytämme sitoutumista voimassaoleviin säädöksiin ja mahdollisiin rajoituksiin sisätilaan mahtuvien henkilöiden määrässä. Tässä yhteydessä puhutaan kuitenkin kymmenistä yhtäaikaisista henkilöistä ja on epätodennäköistä, että joutuisimme rajoittamaan tulijoiden määrää. 

6) Kauppiaat ja kurssittajat huolehtivat omista pisteistään, käsidesiä, suojia ja paperia löytyy järjestäjiltä. 


Seuraathan ilmoitteluamme täällä blogissa ja Turvallisuusasioita on pohdittu yhdessä Murikka-opiston ja Murikanranta Oy:n kanssa, toteutetaan yhdessä turvallinen tapahtuma. 


Kiitos yhteistyöstäsi! ❤



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti