Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 7. helmikuuta 2023

Mitä mukaan vol 1

Lähempänä tapahtumaa tulee vielä tarkempi postaus, missä muistutellaan mitä kannattaa ottaa mukaan :-)  

Askartelupaikan varanneille on varattu suojamuovia ja pahvia oman paikan suojaamiseen. Eli jos käytät mömmöjä -edes musteita- niin suojaathan oman paikan. Käsipyyhkeitä löytyy myös tapahtuman puolesta. 

Askartelutilassa on yhteiskäytössä bigshot, jonkin verran stansseja, paperileikkuri, kuvioleikkureita, fuse tool, muita vempaimia. Niille on varattu yksi pöytä, jolla niitä voi vapaasti käyttää. Lyhyeksi ajaksi esim. kuumailmapuhaltimen voi viedä myös omalle paikalle. Jos tarvitset ohjausta laitteiden käytössä, niin aina löytyy joku vinkkaamaan ja opettamaan käyttöä. Jos olet tulossa päiväkävijänä, ja haluaisit vaikka kokeilla stanssausta, niin laita viestiä, järjestetään sinulle pieni opetushetki materiaalimaksulla. 

Jos käytät paljon sähkötyökaluja, niin oma jatkojohto on ehdoton. Talon puolesta niitä on jokunen, mutta helpottaa, jos edes osalla on oma jatkojohto mukana. 

Askartelutila voi olla viileä, varsinkin illasta, joten kannattaa varata villasukat ja vaikka villatakki, ainakin jos on kovin viluinen. Villasukat on siksikin mukavat, että salissa ei saa olla ulkokengillä. Tossut/sisäkengät käy myös. 

Murikassa yöpyjän kannattaa muistaa ottaa uikkarit mukaan, ainakin lauantaina pääsee saunomaan ja kylpyläosastolle.

Omia eväitä voit salissa nauttia, karkit, sipsit ja sen sellaiset ovat ihan sallittuja :-) 


P,S, Jos kaipaat huonekaveria, niin ilmoittele, tällä hetkellä 1 yksinäinen, joka kaipaa huonekaveria. Ja jos tarvitset kyytiä Murikkaan ja takaisin Tampereelta (rautatieasema), niin laita viestiä. Vastaavasti jos voit kyydin jollekulle tarjota, niin laita viestiä. 

Viimeiset askartelupaikat ovat nyt myynnissä -muutama lisäpaikka saattaa vielä olla mahdollinen.  Varatut askartelupaikat on myös laskutettu, jos et ole saanut laskua/maksulinkkiä laita viestiä. 

Kursseille on vielä tilaa, Corinen yksi kurssi oli loppuunmyyty, muillakaan niin Corinen kuin Terhinkään kursseilla ei mahdottomasti ole tilaa, joten kannattaa varata oma paikka vaikka heti! Ilmoittautumisohjeet löydät blogista kurssiesittelyjen yhteydessä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti