Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 9. maaliskuuta 2023

Nimilappu tai kortti

 Heipä hei jälleen! 


Askartelupirtti lähestyy hurjaa vauhtia. Meitä on tulossa iso joukko. Muutamalla paikan varanneella oli vielä lasku maksamatta, maksulinkit on lähetetty viime viikolla uudelleen. Hoidathan tämän kuntoon, tai ilmoittele itsestäsi, jos suunnitelmiisi on tullut muutoksia. 2 paikkaa on tällä hetkellä vapaana askartelutapahtumassa, joten jos vielä mielit mukaan niin ei muuta kuin askartelupaikan ostoon. Kurssien vapaista paikoista voit kysellä vetäjiltä. 

Mutta koska meitä on paljon ja joukossa on myös useita ensikertalaisia, niin teethän itsellesi nimilapun kaulaan tai nimikortin pöytäpaikallesi. Tämä koskee erityisesti askartelupaikan varanneita, mutta toki kursseille osallistujatkin saavat nimilaput tehdä. Kaikkien nimilapun minulle näyttäneiden kesken arvotaan yksi Scrapboysien lahjoittama skräppipaperisetti! Arvonta suoritetaan la klo 20, joten siihen saakka ehtii nimilapun käydä näyttämässä ja voi vaikka ensitöikseen sellaisen askarrella.

Nimilappuun kirjoitetaan se nimi, jolla haluat muiden sinua kutsuvan, eli vaikka nimesi olisi Anu ja sinua kutsuttaisiin yleisesti nimellä Hemppa, niin saat kirjoittaa nimilappuun ihan kumman nimen haluat, me muut kutsumme sinua sillä nimellä, mikä lapussa lukee :-) 

Askartelutapahtumassa on kiva päästä tutustumaan myös uusiin tuttavuuksiin ja tällä kertaa se on todellakin mahdollista. Otetaan kaikki avosylin vastaan. 


Pian nähdään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti