Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 3. kesäkuuta 2021

Aina hommat ei mene niinkuin suunnittelee

Tänään minun piti julkaista upouudet Askartelupirttituotteet. Mutta muutama mutka on ollut matkassa ja niin siinä sitten lopulta kävi, että mallikappaleetkaan eivät tähän päivään mennessä minulle asti ehtineet -eivät edes kuvina. Joten arvontaakaan ei vielä suoriteta :-) Mutta ei hätä tämännäköinen ole, pidennetään osallistumisaikaa kuukaudella ja työstetään näitä juttuja vielä Eli arvontaan voi osallistua 1.7. saakka, lisätietoja ja osallistumisohjeet löydät aiemmasta postauksesta https://askartelupirtti.blogspot.com/2021/04/arvonta.html  Ja toisaalta eilen 3 kurssia ja pari uutta yhteistyökuviota nytkähti eteenpäin! Oi kun on mielenkiintoista luvassa! Tuskin maltan itsekään odottaa kurssien julkaisemista! 


Ja jos nyt oikein nopsaa vielä jaat oman Askartelupirttimuistosi (lähetä se askartelupirtti@gmail.com) osoitteeseen, niin se pääsee vielä kesälukemistoon :-) Tässä siihen liittyvä aiemminjulkaistu  teksti. Ennen sunnuntaita en näitä ehdi koostamaan, joten viimeistään silloin kannattaa postia pistää tulemaan! 

"Näin kesän kynnyksellä on kiva hieman muistella menneitä. Kerro Askartelupirttimuistosi, vaikka kuvankin kera. Koostamme niistä postauksen tai pari kesälukemiseksi! Muistosi voi olla muutama rivi tekstiä, valokuvia, pidempi juttu tai vaikka linkki vanhaan blogipostaukseen. Muistonsa jakaneille annetaan syksyn Pirtillä ihan rahanarvoinen yllätys. Lähetäthän muistosi, 31.5.2021 mennessä osoitteeseen askartelupirtti @ gmail.com Kiitos jo etukäteen! " 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti