Askartelupirtti

Askartelupirtti

maanantai 18. helmikuuta 2019

Kuinka Murikkaan pääsee? Joko tiesit kyytipörssistä?

Totta, Murikka-opisto ei sijaitse aivan Tampereen ydinkeskustassa ;-) Askartelupirtille pääsy voi tuntua hankalalle -varsinkin ensikertalaiselle ja yksin tulevalle. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, tässä muutama ratkaisu.

Helpoiten Murikkaan pääsee henkilöautolla.  Navigaattoriin Kuterintie 224 tai google mapsiin osoite   Jos oma auto ei ole käytössä -eikä oikeastaan ole suotavakaan, että me kaikki sata ja yksi tulijaa tulisimme yksin omalla autolla- kimppakyydit ovat luonteva valinta. Kaveriporukalla tuleville kimppakyyti tulee melkeinpä itsestään, mutta jos on tulossa yksin tai vaikka kaksin, mutta hiukan ehkä olisi valmis joustamaan aikatauluissa, niin kannattaa ilmoittautua kyytipörssiin. Toisaalta jos sinun autoosi mahtuisi kaveri tai kaksi, niin voit tarjota paikkaa kyytipörssissä.

Kuinka kyytipörssi toimii?
Facebookissa avataan ketju, jossa voi kysellä tai tarjota kyytiä. Tähän ketjuun jokainen voi itse laittaa tiedusteluja. TAI lisäksi voit laittaa Askartelupirtin sähköpostiin (askartelupirttiÄTgmail.com) viestin siitä mistä olisit tulossa (esim. kotipaikka, joku helppo poimintapaikka tai vaikka Tampereen rautatieasema ja koska suunnilleen olisit tulossa). Saamieni viestien pohjalta koitan löytää pareja/ ryhmiä, ja tarvittaessa tilata kimppataksin rautatieasemalle. Tarvittaessa "huutelen" blogissa ja Facebookissa kyytien perään. Kustannuksista sopiminen jää aina kyyditsijän ja kyytiläisen kontolle. On vähän eri asia tulla toisen kyydissä yli 200km tai 3km.

Rohkeasti vain tarjoamaan ja kysymään kyytiä!


Julkisilla pääsee Tampereelle ihan mukavasti -busseilla, junilla ja jopa lentämällä. Repa reittiopas auttaa tässä, linja 90Mx, tai M tai pelkkä 90 (MaisansaloTH olisi pysäkki) olisi hyvä valinta. MX ja M reiteillä voi valita myös pysäkin Maisansalo. Murikkaan matkaa on pysäkeiltä vielä noin 3km, mutta tästä pystyy jo joku noutamaankin -jos kyytipörssistä ei löydy kyytiä!


Ja jos tästä kaikesta huolimatta tuntuu, että et keksi kuinka Askartelupirtille pääsisit, niin otathan yhteyttä, mietitään yhdessä :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti