Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 22. huhtikuuta 2021

Kauppiaaksi tai yhteistyöyritykseksi Askartelupirtille?

 Askartelupirtillä on vuosittain ollut mukana myös yrityksiä, kauppiaina ja sponsoreina. Kauppiasyritykset ovat olleen mukana tapahtumassa, heiltä on voinut ostaa tapahtuman aikana vaikka yhden paperin kerrallaan, tai innostua investoimaan johonkin isompaan juttuun, kun pääsee ensiksi kokeilemaan kaverin tai tapahtumassa yhteiskäytössä olevaa vempelettä Pirtillä, ennakkotilauksista ja uutuuksista puhumattakaan. Päiväkävijät tulevat juuri ostosten takia paikalle, ja tiedän vuosien varrella hyviä löytöjä tehdyn. Sponsoriyritykset nimensä mukaisesti antavat jotakin osallistujille (ei järjestäjille!), se voi olla ale-koodi verkkokauppaan, tuotelahjoitus jokaiselle askartelupaikan varanneelle tulevaan tuotekassiin, arpajaispalkinto, jotain syötävää tai vaikka juotavaa jokaiselle halukkaalle, mitä tahansa, mikä on osallistujien mahdollista hyödyntää.  


Olisitko kiinnostunut tulemaan yrittäjänä mukaan tapahtumaan? Askartelupaikkoja on myynnissä 90, tämän lisäksi tulevat päiväkävijät, jotka käyvät kurssilla tai vain ostoksille tulevat kävijät. 

Vai onko sinulla tuote, jota haluaisit testauttaa askartelijoiden joukolla, pääasiassa naisia ikähaitari alle 20v- yli 70v. Sponsoroi tapahtumalle jotakin kivaa, esim. syötävää ja saat näkyvyyttä tapahtumassa, täällä blogissa ja Facebookissa. Lisätietoja, mm. myyntipaikkojen hinnat ja koot tai sponsorointinäkyvyys selviää infokirjeestä, jonka saat ilmoittamalla kiinnostuksesi osoitteeseen askartelupirtti @gmail.com 


Tai olisiko sinulla asiakkaana toiveita, mikä yritys tulis paikanpäälle ihanine tuotteineen? Tai kenties esittelemään jotakin tuotetta? Vinkkaa yritykselle tapahtumasta tai meille yrityksestä! 


Myyjähaku on nyt siis auki! 

Ilmoittautumalla sähköpostilla voit varata paikkasi jo nyt, paikat tulevat ostettaviksi/maksettaviksi syksyllä, kun varmistuu, että koronan puolesta tapahtuma voidaan järjestää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti