Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 8. huhtikuuta 2021

Ohjelmatoiveita?

 Oletko joskus miettinyt mitä askarteluun liittyvää ohjelmaa haluaisit Askartelupirtillä olevan? Tai mitä ihan muuta ohjelmaa olisi kiva olla? 

Askartelupirtin kirppis on ollut varmaan suosituin oheisnumero kautta aikain, eikä sitä nytkään olla hylkäämässä. Joskus kun olimme urheiluhallissa (minne tänäkin vuonna alustavasti suuntaamme) meillä oli oma kioski, kaivataanko sitä? Kioskista sai kakkupaloja, kahvia, teetä, limua ja karkkia, taisi jotain suolaistakin löytyä valikoimista. Parina viime vuotena yöpyjät ovat päässeet nauttimaan Murikan uudesta Spasta, tähtien tuikkeen ihastelua ulkoporealtaassa? Joskus on ollut eri yrittäjien pajoja tai tuote-esittelyjä. 

Mitä sinä toivoisit? 

Kaipaisitko kenties halukkaiden yhteistä aamulenkkiä? Tai vaikka omien töiden myyntipistettä? Tai jotakin tiettyä pajaa, vaikka "aiheeltaan kaikki irti kohojauheesta" ? Tai jonkin uutuustuotteen esittelyä? Mitä se voisi olla? Lähetä salaisimmatkin toiveesi sähköpostilla askartelupirtti @ gmail.com 

Samaan osoitteeseen voit edelleen laittaa myös kurssi- ja kurssittajatoiveita!

Toiveterveisin, Anu

Ps. Askartelupaikan voit ostaa täältä tai varata täältä Varatut paikat laskutetataan vasta syksyllä kun varmistuu, että tapahtuma voidaan järjestää (korona)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti