Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 19. elokuuta 2021

Askartelutarvikekirppis jälleen Askartelupirtillä

Melkeinpä veikkaan, että Askartelupirtin suosituin kauppias eli Askartelupirtin oma kirppis on paikallaan jälleen! Myyjäksi voi tulla kaikki askartelu- tai kurssipaikan lunastaneet henkilöt ihan ilmaiseksi, ja mikäli päiväkävijä haluaisi tulla myymään omia tavaroitaan on paikkamaksu 5€. Jos olet myymässä isoa erää tarvikkeita, ota yhtettä sähköpostilla, sovitaan yksityiskohdista, parin tällaisen isomman erän myynnistä on jo alustavasti sovittu, joten ostettavaa riittää! Eipä sillä, että pula tuotteista olisi aiemminkaan ollut ;-)  

Kirppis aukeaa la klo 11.30.


1.) Kirjoita maalarinteipille tai washiteipille hinta + nimesi ja liimaa se myytävään tuotteeseen. (Sekaannusten välttämiseksi mielummin "Milla L." kuin pelkkä "Milla", jos vaikka olisi useampi saman niminen). :)

2.) Tuo myytävät tavarasi Askartelupirtin kirppisalueelle.

3.) Kirppis on avoinna lauantaina klo. 11.30-20:00 ja sunnuntaina klo 9:00-13:00. Kirppistuotteiden myynti alkaa lauantaina klo.11.30 joten voit tuoda tuotteesi esille jo ennen sitä. :) Tuotteita voi käydä myös ihastelemassa ennen tuota, mutta varauksia ei voi tehdä. Myynti alkaa kaikille yhtä aikaa.


4.) Anun Putiikkien läheisyydessä on kirppiskassa, jossa pääset maksamaan ostoksesi. Ostoksessa olevat maalarinteipit irroitetaan tuotteista ja ne laitetaan tilityslapuille. Kun myyjä tulee noutamaan voittojaan hän saa rahat ja tilityslapun teippeineen.

5.) Jos haluat keskustella myyjän kanssa hinnasta, voit katsoa tuotteesta myyjän nimen, etsiä hänet käsiisi ja voitte tulla yhdessä myyntipisteelle –tällöin myyjä saa (mahdollisesti alennetun hinnan) rahan heti. Myyjä voi käydä hakemassa rahansa milloin tahansa su klo 15 mennessä.

6.) Jos haluat lahjoittaa jotakin käsityö/askartelumateriaalia lähikouluille, iltapäiväkerhoille yms niin voit tuoda myös lahjoitustavaraa tapahtumaan. Tuo nämä tarvikkeet myös kirppiksen myyntipisteelle, mutta merkitse esim. muovipussin päälle selvästi, että lahjoitus iltapäiväkerholle, koululle tms.

7) Kirppis on maksuton askartelupaikan varanneille ja kursseille osallistuville (ilman askartelupaikkaa). Mikäli haluat myydä kirppiksellä askartelutarvikkeita, vaikka et muutoin osallistu tapahtumaan on hinta 5€. Tavarat tulee hoitaa itse paikalle ja pois, myynnistä ja rahoista huolehditaan. Tavarat voivat olla myynnissä myös vain lauantaina.

Huom! Varaathan kirppistä varten käteistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti