Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 12. elokuuta 2021

Pistejahti osa 6

 Syksy on usein uuden alkua, muutosta, tavoitteita, valmistautumista. Nyt on aika kääntää katseet näihin asioihin.

Eli skräppää, tee kortteja, ATC-kortteja, mixed media töitä, art journalsivuja, ihan mitä keksitkin. Yhteen haasteeseen osallistumisaikaa on 4-5 viikkoa, tarkka päättymispäivä julkaistaan kunkin haasteen yhteydessä.  

Pisteistä:

Joka haasteessa saa 20p/ valmis työ, maksimi kuitenkin 100p. 

Lisäksi on 3-4 lisähaastetta, ja pisteitä saa sen mukaan kuinka monta niistä kussakin työssä toteuttaa. Eli esimerkiksi: 3 valmista työtä = 60p, ja niissä jokaisessa on toteutettu   haastekohta á 20p/ työ = 60p. Eli tämän haastejakson pistemääräsi on 120p. Tai esimkerkki 2: 1 työ jossa on toteutetty á 20p haastekohtia 2, toinen jossa on toteutettu 1 haastekohta ja kolmas, jossa on toteutettu kaikki 4 haastekohtaa = 200p. 

Voit ladata pistetaulukon täältä Anun Putiikkien verkkokaupasta. Jos et tilaa muuta samalla, niin saat vain tilausvahvistuksen ja latauslinkin. Taulukko on maksuton. Tuote laitetaan normaalisti ostoskoriin ja painetaan tilaa nappia, jonka jälkeen tilausvahvistus tulee sähköpostiisi, samoin kuin latauslinkki. Jos tilaat samalla muita tuotteita, tilaa ne ihan normaalisti. Mikäli ongelmia ilmenee saat pdf-taulukon myös sähköpostilla askartelupirtti @ gmail.com

Ja nyt uuteen haasteeseen. 

Valmis työ 20p, max 100p. 

Käytä työssä kolmea asiaa, mikä liittyy jotenkin alkavaan syksyyn, muutokseen, tavoitteisiin, uuteen. siten, että nämä asiat ovat pääroolissa. Jokaisesta työstä saat 20p. 

Käytä työssä vähintään 3 tähteä. 3 tähteä/ 20 pistettä.

Käytä jotakin itse piirtämääsi. Se voi olla vaikka ylemmän kohdan tähtiä, viivoja, kuva, kuvioita...mitä keksitkin  20p/ työ


Olet itse tuomarisi, pisteidenlaskusysteempi perustuu luottamukseen, että ei huijata! :-)  Halutessasi voit laittaa kuvan työsta kommentteihin, tai linkittää blogiisi tai muualle missä kuvan voi nähdä tai laittaa sähköpostilla Askartelupirtille. Mutta ei ole pakko. Luottamuksella edetään.


Tähän haastejaksoon osallistuvien töiden tulee olla valmiina 15.9. mennessä. Seuraava (ja viimeinen!) haaste julkaistaan 16.9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti