Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 3. helmikuuta 2022

Kevään askartelupirttikuulumisia

 Heipä hei!


Vuosi vaihtui ja tammikuukin jo livahti ohi. Askartelupirtin järjestelyt täällä taustalla pyörivätkin ja tässä kohtaa voin vahvistaa, että tapahtuma järjestetään, mikäli vain opisto tuolloin Pirttiajankohtana (22.-24.4.2022) on auki, eikä mitään sulkutiloja ole. Pienempänä tai isompana, se nähdään sitten, mutta järjestetään! Ensimmäinen kurssikin on jo sovittu, kurssimainos ja ilmoittautuminen avataan helmikuun aikana, pysyhän kuulolla! Järvisen Satu on lupautunut vetämään kurssin, ihan huippua!  <3 

Kurssitoiveita voi vieläkin esittää, instassa niitä jo kivasti tulikin, ja kartoittelemme niitä mahdollisuuksia. Muutaman kurssittajan kanssa on vielä vähän neuvottelut kesken, mutta eiköhän taas saada kiva kattaus kursseja tarjolle. 

Niin, Askartelupirtillä on siis Instagram hallussa :-) tulkaahan seuraamaan! 

Askartelupaikkoja on varattu ja ostettu ihan mukavasti, mutta vielä niitä jäljelläkin on. Helmikuun loppuun saakka voi paikan varata kuluitta, sen jälkeen sitten sovitan maksusta, ja paikan vahvistamisesta, ja jos esim. odotat vielä työvuorojen varmistumista, niin varaa paikka nyt, maaliskuun alkupäivinä alan käymään varauksia läpi ja silloin voidaan sopia päivä, jolloin joko maksat osallistumisesi tai perut paikkasi. Riskitöntä. 

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan lock downin takia tai muusta järjestäjistä riippumattomasta syystä  paikka siirretään automaattisesti syksylle, tai maksu palautetaan (tämä koskee myös jo maksettuja paikkoja). Tästä sovitaan jokaisen varauksen tehneen kanssa henkilökohtaisesti. Mikäli sairastut, etkä siksi pääse paikanpäälle, mutta jo paikan maksanut, ota yhteyttä mahdollisimman pian.  

Täällä blogissa joka torstai klo 10 tästä tapahtumaan asti tulee postaus -välillä infoa, välillä jotain kisaa, haastetta, tai muuta. Näitä koitan linkkailla faceen ja instaan, mutta ei sitä aina kaikkea muista. 

Facebookissa ja Instagramissa tulee lisäksi aina silloin tällöin kysymyksiä tapahtumaan liittyen, olkaahan aktiivisia :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti