Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 10. helmikuuta 2022

Majoittuminen ja ruokailut Murikassa

Kokoushotelli Murikanrannassa Askartelupirtitti tapahtumassa on mahdollista varata majoitus ja ruokailut koko viikonlopuksi, jolloin voi viettää koko viikonlopun nauttien valmiista ruuista, mennä nukkumaan kun huvittaa, ja saavatpa majoittujat käydä Spa-osastollakin lauantaina rentoutumassa. Ei huono. 

Majoitusvarauksia otetaan vastaan 1.3. jälkeen, meille on varattu riittävästi huoneita, eli siitä ei tarvitse murehtia, että huoneen saa , ainakaan tässä vaiheessa :-)

Majoitus 68,00 €/2hh/vrk/hlö sis. aamiaisen

98,00 €/1hh/vrk/hlö sis. aamiaisen

Ruokailuvarauksia otetaan vastaan samoin 1.3. jälkeen. Erikoisruokavaliot kannattaa ilmoittaa samalla, ne pystytään huomioimaan todella hyvin, kun asia on vaan tiedossa. Mikäli et halua kaikkia ruokia, voit ostaa myös vain ne, mitä haluat. 

Ateriapaketti la-su 68,00 €/hlö

- sis. 2 x lounaan, 1 x päiväkahvin, päivällisen sekä 1 x iltakahvin

Päivällinen perjantaina 16,50 €/ hlö

Murikassa on myös aulabaari ja iltaisin Mutteri-klubi, mikäli jano yllättää. Aulabaarissa on myös karkkia ja jotain pientä naposteltavaa. Urheiluhallissa meillä on oma kahvi- ja teepiste. Omia eväitäkin saa nauttia urheiluhallissa. Koko Murikan alue on anniskelualuetta, joten omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua. 

https://murikanranta.fi/majoitus/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti