Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 31. maaliskuuta 2022

Kirppis kevään Askartelupirtillä

Suosittu Askartelupirtin kirppis järjestetään jälleen! Haluatko luopua jostakin sinulle tarpeettomasta? Entä etsitkö jotakin menneiden aikojen aarretta? Tuo tavarasi Askartelupirtin kirppikselle. Askartelupaikan varanneille ja kurssikävijöille kirppis on maksuton, ja tavarat voi ohjeen mukaisesti tuoda myyntipaikalle jo ennen kirppiksen aukeamista, tai kirppiksen aikana. Ja hakea pois haluamassasi kohtaa. Jos olet tulossa päiväkävijäksi ja haluaisit tuoda tuotteita myyntiin, ota yhteyttä askartelupirtti @ gmail.com. Ostoksille pääsevät myös päiväkävijät sekä kurssittelijat ihan vapaasti.

HUOM! Keväällä 2022 lahjoituspöydän tavarat viedään Ukrainasta paenneille, erityisesti lapsille. Perus piirrustuspaperille ja värikynille on kova kysyntä, teinityttöjen ihanuuksia unohtamatta. Tavarat toimitetaan perille joko suoraan VOKiin tai Razom with Ukraine -yhdistyksen tai Tampereen ukrainalaisten yhdistyksen kautta. 

OHJEET KIRPPIKSELLE

1.) Kirjoita maalarinteipille tai washiteipille hinta + nimesi ja liimaa se myytävään tuotteeseen. (Sekaannusten välttämiseksi mielummin "Milla L." kuin pelkkä "Milla", jos vaikka olisi useampi saman niminen). :)

2.) Tuo myytävät tavarasi Askartelupirtin kirppisalueelle.

3.) Kirppis on avoinna lauantaina klo. 12-20:00 ja sunnuntaina klo 9:00-13:00. Kirppistuotteiden myynti alkaa lauantaina klo.12 joten voit tuoda tuotteesi esille jo ennen sitä. :)


4.) Anun Putiikkien läheisyydessä on kirppiskassa, jossa pääset maksamaan ostoksesi. Ostoksessa olevat maalarinteipit irroitetaan tuotteista ja ne laitetaan tilityslapuille. Kun myyjä tulee noutamaan voittojaan hän saa rahat ja tilityslapun teippeineen.

5.) Jos haluat keskustella myyjän kanssa hinnasta, voit katsoa tuotteesta myyjän nimen, etsiä hänet käsiisi ja voitte tulla yhdessä myyntipisteelle –tällöin myyjä saa (mahdollisesti alennetun hinnan) rahan heti. Myyjä voi käydä hakemassa rahansa milloin tahansa su klo 15 mennessä.

6.) Jos haluat lahjoittaa jotakin käsityö/askartelumateriaalia lähikouluille, iltapäiväkerhoille yms niin voit tuoda myös lahjoitustavaraa tapahtumaan. Tuo nämä tarvikkeet myös kirppiksen myyntipisteelle, mutta merkitse esim. muovipussin päälle selvästi, että lahjoitus iltapäiväkerholle, koululle tms. HUOM! Vuonna 22 keväällä lahjoitustarvikkeet viedään Ukrainasta paenneille lapsille, erityisesti ihan piirrustuspaperille ja värikynille on kovasti kysyntää. 

7) Kirppis on maksuton askartelupaikan varanneille ja kursseille osallistuville (ilman askartelupaikkaa). Mikäli haluat myydä kirppiksellä askartelutarvikkeita, vaikka et muutoin osallistu tapahtumaan on hinta 5€. Tavarat tulee hoitaa itse paikalle ja pois, myynnistä ja rahoista huolehditaan. Tavarat voivat olla myynnissä myös vain lauantaina.

Huom! Varaathan kirppistä varten käteistä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti