Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 7. huhtikuuta 2022

Infopläjäys

 Infoa viikonlopusta. Askartelupirtti on jo parin viikon päästä! Ihanaa nähdä teitä kaikkia pian!



Askartelupaikat
Askartelemme urheiluhallissa, siellä tapahtuu kaikki muu paitsi nukkuminen ja syöminen :-) Hallin takaa voi tuoda tavarat salin lasiovista sisään -helpottaa hieman tavaroiden kantamista. Autoa ei kuitenkaan saa jättää urheiluhallin vierelle, vaan se on heti vietävä parkkipaikalle. 

Sisäkengät tai villasukat ovat kivat, mutta eivät pakolliset. 

Päivällä valaistus on hyvä, mutta illan pimetessä saattaa kaivata omaa lamppua. Jos sinulla sellainen on, sen voi ottaa mukaan. Suosittelemme myös jatkojohdon mukaanottamista. Niitä löytyy jonkin verran, mutta oma on aina oma ;-)  

Askartelutilan pöytiä ja lattiaa varten on suojamuovia ja -paperia. Jos käytät maaleja, musteita tai muita sellaisia aineita, jotka voivat sotkea suojaathan paikkasi muovilla. Muovit löytyvät sisääntuolon läheltä. Jos leikkaat jotakin sormiveitsellä tai mattoveitsellä tai vastaavalla, varaathan oman alustan vielä. Roskapusseja pistämme sinne tänne pitkin tilaa, jotta jokaisen on helppo viedä omat roskat sinne.  Jos käytät ”mömmöjä”, olethan huolellinen –eihän meistä kukaan tahallaan sotki ja vahinkoja sattuu, mutta pyritään siistiyteen. 

Pääsemme rakentamaan tilaa mieleiseksemme klo 15 alkaen, joten annattehan meille rauhan tehdä työmme, jotta kaikki halukkaat pääsevät askartelemaan viimeistään klo 18. Jos haluat tulla auttamaan niin laita viestiä askartelupirttiÄTgmail.com  Apua kaivataan erityisesti pöytien laitossa ja tuotekassien täytössä.

Huomaathan, että Murikka on lähes kokonaan anniskelualuetta, urheiluhallin yläkerta spa-alueineen,  Aulabaari ja alakerran Mutteri-klubi, auttavat janoisia.   Kysy rohkeasti henkilökunnalta, jos haluat oluen tai siiderin tai vaikka jotain väkevämpää, tuskinpa vain juomat talosta loppuvat! 

Tulo Murikkaan ja vastaanoton aukioloajat
Murikan vastaanotto on auki perjantaina klo. 21 asti, mikäli olet tulossa majoittautumaan jo perjantaina, mutta et pääse paikalle tähän kellon aikaan mennessä ota yhteyttä Murikan vastaanottoon: 020 7741500 maanantai-torstai 8.00-16.00, perjantai 8.00-15.30 (Askartelupirttipäivänä klo 20 saakka) ja sovi tulostasi. Tai jos matkalla tulee mutkia eteen niin soita Anulle 0405803816 Lauantai-aamuna vastaanotto aukeaa klo 8. 

Voit tulla autolla urheiluhallin ovien eteen (tieltä katsottuna hallin taakse) ja purkaa tavarat sisälle, mutta auto on vietävä saman tien parkkipaikalle. 

Murikan vastaanotosta saat huoneesi avaimen ja muut Murikkaan liittyviin asioihin vastaukset Tapahtuman vastaanotosta taasen saat ”kulkuluvan” kaulaan, josta tiedämme, että olet joko kurssilla tai askartelupaikan Askartelupirtiltä varannut. Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaamme tapahtuman "vastaanottotiskillä" luokassa

Majoittujille on lauantaina sauna lämmin ja kylpyläosasto odottamassa, uikkarit mukaan!

Ruokailu
Ruokailut ja kahvit sekä hotellimajoittujien aamupala tapahtuu pääravintolassa. Iltapala ja synttäriyllätyspaikka ilmoitetaan myöhemmin.  
Huom. toivotaan, että ruokailut varataan etukäteen! Ohjeet majoituksen ja ruokailun varaamiseen
löytyy https://askartelupirtti.blogspot.com/2021/09/tee-majoitus-ja-ruokailuvaraukset-nyt.html Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin, kun ruoat on varattu etukäteen. 

Kurssit
Kurssit pidetään tänä syksynä myös urheiluhallissa, sisääntulosta heti vasemmalla. Osalle kursseista mahtuu vielä, kysäise suoraan kurssien vetäjiltä, Satu Järvinen (kurssi täynnä, peruutuspaikat mahdollisia) Karsasuon Tintti https://www.karsasuontintti.com/ ja Kalligrafia/tekstauspajat Suomen Taidetarvike
Askartelupaikkojakin on vielä pari jäljellä, kysy AskartelupirttiÄTgmail.com tai osta Anun Putiikkien verkkokaupasta, jos paikka on ostettavissa verkkokaupasta niitä on, jos linkki ei vie tuotteeseen Askartelupaikka, ne ovat loppu. Tällöin voit toki laittaa viestiä, viime hetken muutokset ovat mahdollisia, sairastumisia tapahtuu aina. 

Kauppiaat ja kirppis
Anun Putiikit sekä Suomen Taidetarvike
löytävät myös urheiluhallista. Eli kaikki kiva yhdessä tilassa :-)  
Ja jos olet päiväkävijä ja sinulla olisi jotakin myytävää kirppikselle, niin se onnistuu kyllä. Tällöin kirppismaksu on 5€ katso erillinen kirppispostaus blogista.

Askartelutilassa on yhteiskäytössä bigshot, paperileikkuri, kuvioleikkureita, fuse tool, muita vempaimia. Niille on varattu yksi pöytä, jolla niitä voi vapaasti käyttää. Lyhyeksi ajaksi esim. kuumailmapuhaltimen voi viedä myös omalle paikalle.

Päiväkävijät, jos et halua askartelupaikkaa tai et ehdi koko viikonlopuksi paikanpäälle, voit tulla poikkeamaan, "haistelemaan tunnelmaa", ostoksille tai vaikka kirppistelemään. Mitään erillistä sisäänpääsymaksua ei ole.


Tervetuloa nauttimaan mukavasta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti