Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 19. huhtikuuta 2022

Viime hetken infoa

Moikka moi! 

Onhan laukut jo pian pakattu? Ja kirppistavarat kaivettu esiin? Yöpyjät muistaneet uikkarit? Majoitus- ja ruokailuvaraukset kunnossa (jos niitä tarvii)? 

Urheiluhallissa olemme, sinne kulku autolla huoltotien kautta voi ajaa halli taa, mistä voi nostaa tarvarat sisään, ja sitten viedä auton parkkipaikalle. Urheiluhallissa on pitkin päivää ja iltaa kahvia ja teetä tarjolla, omia eväitä saa syödä. 


Karsasuon Tintin vesivärikursseille on vielä tilaa, pistähän Tintille viestiä tai nykäise hihasta paikanpäällä, mukaan pääsee!


Sitten valitettavasti Suomen Taidetarvike; Merja ja kalligrafi Marika joutuivat perumaan tulonsa.   


Loppuun vielä kertausinfoa:


Millan aikoinaan kirjoittama pakkauslista:

Ollaan jo melkein Askartelupirtillä! 

·                     Yöpymiseen (jos aiot yöpyä) tarvittavat vaihtovaatteet, kännykkälaturi, hygieniajuttuset jne. Uikkarit jos haluat käydä Spassa,  pyyhe löytyy huoneesta)

·                     Askartelutarvikkeesi, paikanpäältä voi myös ostaa kaikenlaista ja isompia välineitä on yhteiskäytössä

·                     Jatkojohto, mikäli aiot käyttää kuumailmapuhallinta tai jos haluat pöydällesi oman työvalon, talon puolesta on muutama jatkojohto, mutta varmistaaksesi sähkönsaannin suoraan pöydälle kannattaa ottaa oma mukaan.

·                     Pöytälamppu, mikäli haluat lisävaloa tarkkaan värittelyyn tms. askartelutila on palloiluhalli, joten kattolamput sijaitsevat varsin korkealla.

·                     Kamera, mikäli haluat ikuistaa ihanan askarteluviikonlopun.

·                     Jotain kevyttä lämmintä vaatetta (neuletakki tms.), sillä palloiluhalli on varsin suuri

·                     Edellisen jatkoksi monilta löytyy myös kotoisat villasukat, joissa on mukava viettää päivät askarrellen kenkien sijaan.

·                     Kovinkaan lähellä Murikkaa ei ole kauppoja, eikä ruokapaikkoja. Mikäli et aio ruokailla Murikassa, ota mukaan myös eväitä itsellesi. (Ruokailu on varattava etukäteen, muistathan ilmoittaa myös erikoisruokavaliosi, mikäli tarvitset!)

·                     Käteistä kirppariostoksia varten. Kauppiaille käy kortit myös


Yhteiskäyttöiset välineet:

Paikanpäältä löytyvät niin bigshot, fuse tool, paperileikkuri cutter pillar, kuumailmapuhallin, stansseja ja jokunen lävistinkin. Nämä ovat vapaassa yhteiskäytössä, niille löytyy salista oma pöytä. Kuumailmapuhallinta ja fuse toolia voi viedä omalle paikallekin, kunhan ei jemmaan välinettä sinne koko päiväksi. :-) Eli näiltä osin voi laukkuun pakata jotain muuta. Tarvittaessa joka laitteen käyttöön saa opastusta ja vinkkejä.

Laitteet ovat myös päiväkävijöiden käytössä, eli voit stanssailla paikanpäältä ostettua kartonkia tai vaikka tarroja tai tehdä vaikka kalenteriin välilehden fuse toolilla.


Terveysturvallisuus

 Tapahtuma järjestetään niin turvallisesti kuin mitenkään mahdollista. Huolehdithan omalta osaltasi tapahtuman onnistumisesta. Kiitos!

1) Tulethan vain terveenä. Suurin osa osallistujista lienee jo rokotettuja, mutta eihän ole kiva sairastua mahatautiinkaan vain siksi, että joku tuli mahataudissa yleisötapahtumaan. 

2) Tiloissa on useita käsidesipisteitä, niin urheiluhallissa, käytävillä, ravintolaan mennessä jne. Hyödynnetään niitä. 

3) Maskien käytössä seuraamme kulloinkin voimassaolevia suosituksia, tällä hetkellä on maskisuositus on melko lievä, eli omaa harkintaa. Varaathan maskeja mukaan. https://www.tays.fi/fi.fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset 

4) Olemme kokonaisuudessa urheiluhallissa, niin askartelupaikat, kauppiaat kuin kurssitkin. Askartelupaikat on laitettu 2h pöydiksi valmiiksi, niitä saa siirtää, mikäli haluaa istua oman porukan kesken isommassa porukassa ja lähempänä toisiaan, kuitenkin on huomioitava, että seuraaviin seurueisiin säilyy vähintään 2m turvaväli. Kurssilla 2m turvavälejä ei ole ainakaan koko ajan, joten maskin käyttö on erityisen suositeltavaa kurssitilanteessa.

5) Päiväkävijät, käyti tapahtumassa on mahdollista, tällöin edellytämme sitoutumista voimassaoleviin säädöksiin ja mahdollisiin rajoituksiin sisätilaan mahtuvien henkilöiden määrässä. Tässä yhteydessä puhutaan kuitenkin kymmenistä yhtäaikaisista henkilöistä ja on epätodennäköistä, että joutuisimme rajoittamaan tulijoiden määrää. 

6) Kauppiaat ja kurssittajat huolehtivat omista pisteistään, käsidesiä, suojia ja paperia löytyy järjestäjiltä. 

Seuraathan ilmoitteluamme täällä blogissa ja Turvallisuusasioita on pohdittu yhdessä Murikka-opiston ja Murikanranta Oy:n kanssa, toteutetaan yhdessä turvallinen tapahtuma. 

 Kiitos yhteistyöstäsi!


Vielä kysymyksiä? Pistä viestiä! :-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti