Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 14. heinäkuuta 2022

Ilmoittautumistilanteet


 

Näin kesällä ja lomien keskellä kannattaa pitää syksy ja syksyn tapahtumat mielessä :-) Ilmoittautumiset kursseille ovat käynnissä, Liesbethin kerroksia kurssi on jo täynnä, muille mahtuu vielä, mutta paikkoja ei ole enää kovin montaa /kurssi jäljellä, joten kipin kapin kurssi-ilmoittautumiset kuntoon!

Liesbethin kursseista laskut on lähetetty, jos olet kurssille ilmoittautunut, mutta et vahvistusta/laskua saanut, niin olethan yhteyksissä Riittaan riittataari(at)hotmail.com

Siirin kurssilla tilaa on myös vielä, ilmoittauduthan mahdollisimman pian! Lisätietoja ja ilmoittautumiset: siiri.deruijter ät gmail.com otsikolla "Askartelupirtti kurssi-ilmoittautuminen"

Liesbeth Fidder leimailukurssit: 

Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella: Ilmoittautumiset: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/118576/lomakkeet.html 

Yhdellä kertaa voi ilmoittautua kaikille kursseille! Lomakkeessa on myös lisäohjeita ilmoittautumisesta. Alla vielä kuvaukset kursseista.


Tietoja kursseista löydät täältä ja tarkemmat kurssikuvaukset kuvineen löytyvät Askartelupirtin blogista selailemalla. 


Askartelupaikan voi varata tai ostaa täältä Anun Putiikkien verkkokaupasta. Huom! Edullisempi hinta on voimassa vain heinäkuun loppuun mennessä tehdyissä varauksissa ja ostoissa! 


Majoitus- ja ruokailuvarauksiin palataan elokuussa, hintataso on sama kuin aiemminkin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti