Askartelupirtti

Askartelupirtti

maanantai 4. heinäkuuta 2022

Kurssi-ilmoittautumiset käyntiin!

 Viimeinkin päästään kurssi-ilmoittautumisten pariin!


Huomaathan, että kurssille voi osallistua ihan sellaisenaan, askartelupaikka ei ole välttämätön. Jos haluat askartelupaikan muun viikonlopun ajaksi sen saa varattua tai ostettua tästä


Iloa jakavat linnut Siiri de Ruijter

Tällä kurssilla teemme lintuhahmoja, jotka toimivat mm. kortteina, kirjanmerkkeinä tai iloa tuovina yllätyksinä yleisillä paikoilla. Tausta tehdään maalaten ja piirrellen kierrätyspaperille nauttien samalla taiteen tekemisen prosessista, missä mitään maalia ei hukata. Lintujen päät ja tekstit voi leikata vanhoista kirjoista, jolloin kirjoille voi antaa uuden elämän. Askartelussa ja taiteessa voi paljonkin hyödyntää erilaisia kierrätysmateriaaleja. Tule hakemaan kurssilta Siirin vinkit!

Kurssi sopii hyvin sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille, jotka kaipaavat uusia ideoita omaan tekemiseen. 

Kurssin aikataulu: lauantaina 8.10.2022 klo 13-16 (3h)

Kurssin hinta: 30e / hlö (alv 0%)




Lisätietoja ja ilmoittautumiset: siiri.deruijter ät gmail.com otsikolla "Askartelupirtti kurssi-ilmoittautuminen"

Kurssimaksu ja peruutukset 8.8.2022 mennessä. Peruuttamattomasta osallistumisesta peritään koko kurssimaksu. Tämän jälkeen voit tiedustella mahdollisia vapaita kurssipaikkoja.

Jos kurssi joudutaan kokonaan perumaan, osallistujille lähetetään materiaalipaketti postitse ja osa kurssimaksusta palautetaan. 


Liesbeth Fidder leimailukurssit: 

Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella: Ilmoittautumiset: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/118576/lomakkeet.html 

Yhdellä kertaa voi ilmoittautua kaikille kursseille! Lomakkeessa on myös lisäohjeita ilmoittautumisesta. Alla vielä kuvaukset kursseista.


Taideleimailua aloittelijoille
La 8.10.2022 klo 09:30-12:00

Oletko nähnyt upeita leimailtuja kortteja ja miettinyt, että ne ovat liian vaikeita aloittelijalle. Ehei! Kuka tahansa oppii tekemään sellaisia helposti. Tällä kurssilla teemme ns. 1-krs-kortteja. Kortteja, joiden kuvioissa näyttää olevan kerroksia ja ulottuvuuksia, mutta kortti ei ole kuitenkaan paksu. Opit tekemään musteilla ja leimasimilla kauniita sommitelmia ja upeita efektejä. Opit levittämään musteita oikein ja maskaamaan. Saattaa kuulostaa tekniseltä, mutta sitä se ei ole! Kurssin lopussa ihmettelet itsekin omia aikaansaannoksiasi! 

Hinta: 46 € (0% alv)

Ilmoittautumiset: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/118576/lomakkeet.html 



Kerrokset
La 8.10.2022 klo 14:00-16:30

Kerrokset luovat työhösi eloa ja antavat vaikutelman todella vaikeasta ja monimutkaisesta tekniikasta. Mutta todellisuudessa kerroksia on helppo ja nopea tehdä. Aloitteleva leimailijakin voi tehdä tällaisia kortteja, kunhan tietää tietyt niksit. Tämä on fantastinen tekniikka luomaan taiteellista vaikutelmaa kortteihin ja tämä onkin Liesbethin kaikkein kuuluisin ja suosituin tekniikka. Suomessakin Liesbeth on opettanut kerroksia jo kahdesti aiemmin, mutta yleisön pyynnöstä kurssi uusitaan jälleen kerran!

Hinta: 46 € (0% alv)

Ilmoittautumiset: 
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/118576/lomakkeet.html 



Sabluunat & vesivärit
Su 9.10.2022 klo 09:00-11:30

Kuinka luoda wow-efekti yksinkertaisin keinoin kuten vesiväreillä (tai musteilla) ja sabluunoilla? Mitkä sabluunat ja värit kannattaa valita mahdollisimman upean lopputuloksen saamiseksi? Tällä kurssilla saat vastaukset näihin kysymyksiin ja teet ainakin kolme kaunista korttia. Hämmästyt kuinka helposti voit saada aikaiseksi näyttäviä lopputuloksia!

Hinta: 46 € (0% alv)

Ilmoittautumiset: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/118576/lomakkeet.html 




Lautasliinat
Su 9.10.2022 klo 12:30-15:00

Onko sinulle kasaantunut paljon vanhoja lautasliinoja? Mitäpä jos tekisimme niistä kortteja? Joskus lautasliinat sopivat täydellisesti kauniiksi taustaksi, joskus taas niistä tulee upeita katseenkiinnittäjiä, kun käyttää vain lautasliinojen kauneimmat kohdat. Teemme myös muita yksinkertaisia tekniikoita ja yhdistämme niihin lautasliinoja. Tulet yllättymään! Halutessasi voit tuoda mukanasi oman art journal –kirjasi ja tehdä siihen sivuja korttien sijasta. Voit tuoda myös omia lempilautasliinojasi, mutta kurssillakin on kyllä runsaasti valinnanvaraa.

Hinta: 46 € (0% alv)  

Ilmoittautumiset: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/118576/lomakkeet.html




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti