Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 17. tammikuuta 2023

Kurssiuutisia ja vähän muutakin

 Tänään piti olla Terhin kurssien julkaisu. Aina elämässä asiat eivät mene niin kuin suunnittelee. Postaus oli jo ajastettu, mainokset tehty jne. Joskus sattuu yllättäviä asioita, jotka muuttavat kaiken. Ja niin kävi tällä kertaa. Asiat joita sattui ja tapahtui ovat Terhistä ja minusta riippumattomia, mutta positiivisia, joten huoli pois, kursseille pääsee ilmoittautumaan pian! Sisältö ja mitä juuri sinä saat kurssilta vain hieman muuttuu ja sen takia useampi juttu muuttuu. Koko tapahtuman kannalta nämä muutokset ovat huippujuttu ja melko varmasti jokainen osallistuja pääsee nauttimaan jollakin tavalla tästä muutoksesta! 

Joten nyt jos koskaan kannattaa osallistua ja pysyä kuulolla! 

Terhin uudistuneet kurssit julkaistaan siis viikon päästä 24.1.23. Muuta kurssi-infoa: Corinen kursseille yli puolet paikoista on jo mennyt, joten nyt kannattaa varmistaa paikka, jos jokin kurssi erityisesti puhutteli. Tällä hetkellä suosituin kurssi on kohojauheen ihme. 

Muuta: Askartelupaikkoja on jäljellä muutama, niin kauan kuin verkkokaupasta on ostettavissa, niin paikkoja on. 

Tästä eteenpäin tapahtumaan saakka aina torstaisin klo 10 tulee postaus, tämän viikon torstaina majoitus- ja ruokailuvarauksista. Meille on varattuna majoituskiintiö, joten vaikka hotellin nettisivu näyttäisi, että tilaa ei ole, niin meille on huoneet varattuna :-) Tämä ennakkotietona. Ja aika usein tulee tiistaisin klo 10 myös jotakin infoa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti