Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 24. tammikuuta 2023

Terhin kurssit -ilmoittautuminen alkaa nyt!

Odottavan aika on pitkä, sanotaan, mutta nyt vihdoin saadaan Terhin kurssit julki ja ilmoittautumiset käyntiin! 


 

Annetaan kevään puhua-kurssi

Simppelit tekniikat voivat yllättää! Nyt saa luovuus kirjaimellisesti kukkia, kun sukelletaan keväisten värien innostavaan maailmaan. Luvassa niin yksivärisiä kartonkeja kuin kuviopapereita, ripaus mustetta ja kauniita kerroksia.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen hello@terhikoskinen.com viimeistään 28.2.2023 mennessä.
Kurssimaksu 49€ sisältää opetuksen, kirjalliset ohjeet ja herkullisen materiaalipaketin, sisältäen mm. Papernova Designin tuotteita kotiinkin vietäväksi.
Kurssi toteutuu, kun osallistujia molemmilla Terhin kursseilla on kuusi tai enemmän.

Minialbumi omaan tyyliin-kurssi
Tällä kurssilla pääset soveltamaan oppejani omaan askartelutyyliisi sopivaksi. Leikataan, sidotaan, kerrostellaan ja nautitaan paperiterapiasta. Ilmoittautumisen yhteydessä pääset vastaamaan lyhyeen kyselyyn tyyli- ja väritoiveistasi, jotta saat kurssilla luotua mahdollisimman suuresti omaa silmääsi hivelän, houkuttelevan yksityiskohtaisen minialbumin. 
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen hello@terhikoskinen.com viimeistään 28.2.2023 mennessä.
Kurssimaksu 69€ sisältää opetuksen, kirjalliset ohjeet ja herkullisen, henkilökohtaisen materiaalipaketin, sisältäen mm. Papernova Designin tuotteita.
Kurssi toteutuu, kun osallistujia molemmilla Terhin kursseilla on kuusi tai enemmän.
Tarjous: Osallistu molemmille Terhin kursseille kimppahintaan 99€!

Tutustu Terhiin Instagramissa @terhi_koskinen.

Askartelupirtillä voit myös ostaa Papernova Design tuotteita, papereita, leimasimia, stansseja, sapluunoita ym. vaikka et osallistuisikaan kursseille. Askartelupirttiosallistujat saavat ostaa tuotteita edulliseen tutustumishintaan! Ja tuotteet tulevat Anun Putiikkien valikoimiin pysyvästi, tapahtuman jälkeen verkkokauppaan! Seuraa ilmoittelua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti