Askartelupirtti

Askartelupirtti

perjantai 26. tammikuuta 2024

Askartelupirtin kirppis uudistuu!

Heippa!


Uudistamme askartelupirtin kirppistä! Jatkossa kirppis on auki koko tapahtuman ajan ja maksut kirppis ostoista tehdään Mobilepayllä suoraan myyjälle!


Mitä myyjän tulee jatkossa huomioida:

- Askartelukirppiksen myyjillä tulee olla käytössä Mobilepay

- Jokaisessa tuotteessa tulee olla merkittynä Myyjän nimi + Puhelinnumero mobilepayllä maksamiseen + Tuotteen hinta: Malli Esimerkkinen, Mobilepay: p.0401234567, 5€

- Vinkki: Voit tulostaa oman nimesi ja puhelinnumerosi tulostimella ja hinnoitella tuotteet kynällä. Näin säästyy käsin kirjoittamisen vaivaa ja tulee vähemmän tulkintavirheitä!

- Askartelupirtin suuren suosion vuoksi kirppikselle on varattuna viimevuotista vähemmän tilaa. Tuothan tuotteesi myyntiin pöydälle laatikossa, jonka koko on maksimissaan noin 30x30cm (tämä on siis suunnilleen 12" skräppipaperin koko). Tällä tavoin eri myyjien tavarat menevät vähemmän sekaisin ja saamme tiiviisti tavarat esille. Muista nimikoida laatikkosi! Jokainen myyjä saa tuoda kirppispöytään yhden myyntilaatikon.

- Mikäli myytävää on enemmän kuin laatikollinen, voit täydentää laatikkoasi koko tapahtuman ajan, kun laatikkoon tulee tilaa.

- Muistathan lopuksi hakea mahdollisesti myymättä jääneet tuotteesi ja laatikkosi pois myynti pöydästä ennen tapahtumasta kotiin lähtöä! Tarkista tässä vaiheessa, että laatikkoosi ei ole eksynyt muiden myyjien kirppis tuotteita.

Kirpputorikauppa perustuu kanssa askartelijoiden luottamukseen ja Askartelupirtti ei vastaa mahdollisista kadonneista tuotteista.


Mitä ostajan tulee jatkossa huomioida:

- Varaudu maksamaan ostokset Mobilepayllä

- Kirjoita mielellään maksaessa kommenttiin tuotteen kuvaus "kukkaleima" tai jos ostat samalta myyjältä useamman tuotteen "kukkaleima ja 3 stanssia". Ole tarkka tuotteiden hintojen yhteenlaskussa ja varmista, että kukin tuote tulee maksettua oikealle myyjälle!

- Mikäli sinulla ei ole Mobilepaytä, varaa mukaasi riittävästi pikkurahaa, jotta voit maksaa ostoksesi suoraan myyjälle tasarahana käteisellä. Jos maksat käteisellä, etsi tuotteen myyjä nimen perusteella askarteluhallista. Anu voi auttaa ihmisten tunnistamisessa.

Mikäli ennen maksamista palautat jonkin tuotteista laatikkoon niin varmistathan, että palautat sen oikean myyjän laatikkoon!


Tervetuloa kirppistelemään Askartelupirtille!

1 kommentti:

  1. Kiva kun löysin juuri sen, mitä etsinkin, eli kirppishinnoittelun ohjeet! Ajattelin näet aloittaa hyvissä ajoin. 😀 Mahtavaa että Pirtin kirppis on ja pysyy, mulla onkin viime kerrasta kauan.

    VastaaPoista