Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 6. helmikuuta 2024

Kurssittajana Skylark / Heli

 Lauantaipäivälle, kellonaika ilmoitetaan myöhemmin, on tulossa yksi kurssi. Siitä lisää torstaina. Nyt esitellään kurssittaja Heli ja hänen Skylark yrityksensä, lopussa on myös tietoa ennakkotilausmahdollisuudesta. Tervetuloa mukaan!


Olen Heli ja koulutukseltani olen vaatetusalan artesaani ja taiteiden maisteri. Nukkekotiyrittäjyyteni alkoi harrastuksena, kun lapset eivät enää halunneet leikkiä Lundby –talollaan ja perin ensimmäisen taloni heiltä joitakin vuosia sitten. Tuunasin kaikki pinnat uusiksi ja tein muutamia huonekaluja pahvista, puutikuista ja muusta kotoa löytyneestä materiaalista. Niiden tekeminen alusta asti on kivaa, mutta olisi kuitenkin joskus kiva hypätä huonekalun rakentamisen yli suoraan tuunaamiseen. Kokeilin huonekalusuunnittelua ja tein muutaman 3D –tulosteena. Maalasin ensimmäisen huonekalun, sängyn, vähän kulahtaneeksi ja petivaatteiksi pehmoiset ja kutsuvat lakanat ja tyynyt ja lisäksi virkattu villapeitto. Mieleeni tuli, että jos itse ilahduin tästä näin paljon, voisinko jakaa samaa fiilistä muillekin? Aloin suunnitella ja valmistaa koottavia huonekaluja skylark miniatures –merkillä. Osallistuin koronan jälkeen ensimmäisiin nukkistapahtumiin suunnittelemieni tuotteiden kanssa ja vastaanotto oli positiivista. Pian tämän jälkeen avasin oman verkkokaupan skylarkminiatures.com Valikoima on laajentunut paljon ja tuotteita löytyy nyt kolmessa mittakaavassa 1:16, 1:12 ja 1:6 sekä tarvikkeita, kuten liimoja ja sabloonia. 

Monesti kuulee, että nukkekoti vie paljon tilaa, saattavat olla hinnakkaita ja sen vuoksi aristellaan harrastuksen aloittamista. Mineilyn ei tarvitse tarkoittaa nukkekodin hankkimista. Minimaailmoja voi rakentaa mihin vain: vanhoihin lyhtyihin, taulun kehyksiin tai vanhoihin kirjan kansiin, ihan mihin vain! Monipuolisuus on rikkaus ja erilaisten materiaalien käyttö avaa ajatuksia ja lisää luovuutta. Mitä enemmän on puuhaillut minien parissa, sitä enemmän on tutustunut erilaisiin tapoihin työstää pintoja. Saman lailla kuin kartonki- tai korttiaskartelussa hyödynnetään erilaisia struktuureja, värejä, fiiliksiä, samalla tapaa voi luoda minimaailmankin.

Tule tutustumaan verkkokaupan valikoimaan! Saat tilauksesi tuotteista -10% alennusta koodilla PIRTTI , kun tuotteiden yhteissumma on yli 60€. Lisäksi voit tilata tuotteita ilmaisella toimituksella Askartelupirtti –tapahtumaan, loppusummasta huolimatta. Valitse kyseinen toimitustapa ostoskorissa ja tuon tilauksesi Askartelupirttiin la 2.3. Alekoodi ja ilmainen toimitus ovat voimassa su 25.2. mennessä tehtyihin tilauksiin.

 

Löydät meidät tietysti myös somesta Facebook: skylark miniatures ja Instagram: skylark_miniatures

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti