Askartelupirtti

Askartelupirtti

maanantai 19. helmikuuta 2024

Infoa monenlaista

 Heipä hei!

Askartelupirtti lähestyy! Ihanaa! 

Tällä hetkellä on pari paikkaa vapaana, 43€ koko viikonloppu, tai 25€ pelkkä lauantai. Nämä eivät tule verkkokauppaan myyntiin, vaan laita viestiä askartelupirtti@gmail.com jos haluat tulla askartelemaan! Tällä hetkellä ketään ei ole jonossa. 

Olethan muistanut varata majoitukset? JA ruokailut? Infot löytyvät täältä

Ja majoittujat huom! Uikkarit mukaan, mikäli haluat käydä Spassa iltasella. 

Viimesyksyiseen tapaan Emma pitää pop up kioskia pe illasta alkaen, tarkempi sisältö ja hinnasto tulee lähipäivinä. Seurailehan ilmoittelua. 

Kahvia ja teetä on saatavilla koko viikonlopun ajan 2€ (koko viikonloppu), kahvia ja vettä saa keittää kuka tahansa, jos jäljellä ei ole lämmintä juotavaa janon yllättäessä. Oman mukin voi ottaa mukaan, mutta tarjolla on myös pahvimukeja. 

Salissa on askartelupöytien lisäksi Anun Putiikit, josta ostoksia voi tehdä ns. kellon ympäri, viime syksyltä tuttu Maheka, ja Skylarkin Helin pitämä kurssi (onhan kurssipaikka varattuna?) Helillä on myös jotain pientä ostettavaa mukanaan. 

Kauppiaiden ja askartelijoiden lisäksi salista löytyy kirppis, luethan uudistuneen kirppiksen infon täältä

Sekä yhteiskäytössä olevia työvälineitä kuten bigshot, lävistimiä, kuumailmapuhallin, fuse tool, nuuttausalusta yms. 

Ja suosittu "käytä tästä" -pöytä löytyy jälleen. Tälle pöydälle voit tuoda itsellesi tarpeetonta, hakea itsellesi tarpeellista (mutta ei nyt hamstraamaan aleta, eihän?)  tarkoitus on, että pöydästä saattaa löytyä juuri se puuttuvat palanen, mitä etsit. 

Lahjoituspöytä löytyy myös ja siihen voit tuoda sellaista askartelutavaraa, mitä et enää tarvitse, mutta mikä on täysin käyttökelpoista. Vien lahjoitetut tavarat Ukraina Taloon lähinnä lasten iloksi, siellä askarrellaan kaikenlaista kivaa. 

 Ja kierrätyspiste löytyy kuten aina: pullot + tölkit, pahvi, paperi, muovi ja metalli sekä bio löytävät omat pisteensä. 

Tänä keväänä pääsen laittamaan salia vasta klo 16, (pakettiautoaikatauluongelma), joten sitä ennen ei juuri kannata paikan päällä olla. Jos kuitenkin olet, ja apujoukkoihin haluat, niin laita viestiä, pöytien sijoittelusuunnitelma on jo lähes valmis. Tekijöille löytyy kyllä tilaa :-) 


Ei muuta kuin pakkaamaan! Tai vähintään suunnittelemaan ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti