Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 27. helmikuuta 2024

Pakkausvinkkejä sekä muuta infoa

 Infoa viikonlopusta. Askartelupirtti on jo muutaman yön päästä! Ihanaa nähdä teitä kaikkia pian!Askartelupaikat
Askartelemme urheiluhallissa, siellä tapahtuu kaikki muu paitsi, nukkuminen ja syöminen, ne tapahtuvat päätalon puolella. :-) Salissa on kahvia, teetä ja pizzapaloja, mokkapaloja, mahdollisesti myös jotain muuta herkkua pientä korvausta vastaan (2€ koko viikonlopun kahvit tms.) Hallin takaa voi tuoda tavarat salin lasiovista sisään -helpottaa hieman tavaroiden kantamista. Ajo tapahtuu huoltotietä pitkin, juuri ennen rakennuksien alkua, kun Murikkaan tullaan. Autoa ei kuitenkaan saa jättää urheiluhallin vierelle, vaan se on heti vietävä parkkipaikalle. 

Kun tulet askartelupaikallesi ensimmäistä kertaa, kerro nimesi tapahtuman vastaanotossa, niin pysymme kartalla, ketä kaikkia on mukana, ja päästään tutuiksi :-) Tällä kertaa ensikertalaisia on lähes ennätysmäärä!
Muista nimilappu joko kaulaan tai pöydälle -kaikkien nimilappujen kesken arvotaan palkinto!

Sisäkengät tai villasukat ovat kivat, mutta eivät pakolliset. Yöpyjät, jos mielitte spa-osastolle, niin uikkarit mukaan! Vilukissojen kannattaa varata myös villatakki tai vastaava, varsinkin jos mielii pitkälle yöhön askarrella. Yleisesti ottaen liian vaatteen kanssa pärjää aina ;-) 

Päivällä valaistus on hyvä, mutta illan pimetessä saattaa kaivata omaa lamppua. Jos sinulla sellainen on, sen voi ottaa mukaan. Suosittelemme myös jatkojohdon mukaan ottamista. Niitä löytyy jonkin verran, mutta oma on aina oma ;-)  

Askartelutilan pöytiä ja lattiaa varten on suojamuovia ja -paperia. Jos käytät maaleja, musteita tai muita sellaisia aineita, jotka voivat sotkea suojaathan paikkasi muovilla. Muovit löytyvät sisääntulon läheltä. Jos leikkaat jotakin sormiveitsellä tai mattoveitsellä tai vastaavalla, varaathan oman alustan vielä. Roskapusseja pistämme sinne tänne pitkin tilaa, jotta jokaisen on helppo viedä omat roskat sinne.  Jos käytät ”mömmöjä”, olethan huolellinen –eihän meistä kukaan tahallaan sotki ja vahinkoja sattuu, mutta pyritään siistiyteen. Salista löytyy myös "kierrätyspiste", roskasäkki, pullonkeräyspussi, lasit, pahvit, metallit ja muut. 

Salissa on annetaan pöytä, johon voi tuoda ylimääräisiä tarvikkeita kanssa-askartelijoiden iloksi. Sieltä voi käydä myös ottamassa omaan projektiin sopivia juttuja, mutta ei ole tarkoitus, että yksi hamstraa kaiken :-) Erikseen on sitten lahjoituspöytä, johon voi jättää askartelutarvikkeita, jotka viedään viime vuoden tapaan Tampereen Ukraina Taloon, ukrainalaisille lapsille ja nuorille, heidän askartelukerhossa ja muissa tapahtumissa käytettäväksi. 

Pääsemme rakentamaan tilaa mieleiseksemme klo 16 alkaen, joten annattehan meille rauhan tehdä työmme, jotta kaikki halukkaat pääsevät askartelemaan viimeistään klo 18. Jos haluat tulla auttamaan niin laita viestiä askartelupirttiÄTgmail.com  Apua kaivataan erityisesti pöytien laitossa. 

Tapahtuman vastaanoton vieressä, eteisaulan puolella löytyy ilmoitustaulu, josta löytyvät aikataulut ja muu "ilmoitusluontoinen" asia. Ruokailujen, vaihtojen, haasteiden ym. aikatauluista pyritään "kuuluttamaan" salissa. 


Kahvi ja tee 
Kirjastossa on automaatti, joka on vapaassa käytössä n. 8-21. Meillä on oma kahvin- ja vedenkeitin salissa, kahvia, teepusseja ja kertismukeja pientä korvausta vastaan. Kahvit ja teet 2€/ viikonloppu. Oman mukin voi ottaa mukaan! Iltapalaksi on varattu pizzapaloja ja makeannälkään mokkapaloja. Lisäksi saattaa olla jotain pientä makeaa.  Nämä myös pientä korvausta vastaan, kulujen kattamiseksi ainoastaan. Varaa kuitenkin iltapalaa itsellesi, nämä toimivat lähinnä hätävarana :-) Omat eväät salissa on sallittu. 
Huomaathan, että Murikka on lähes kokonaan anniskelualuetta, urheiluhallin yläkerta spa-alueineen,  Aulabaari ja alakerran Mutteri-klubi, auttavat janoisia.   Kysy rohkeasti henkilökunnalta, jos haluat oluen tai siiderin tai vaikka jotain väkevämpää, tuskinpa vain juomat talosta loppuvat! 

Tulo Murikkaan ja vastaanoton aukioloajat
Murikan vastaanotto on auki perjantaina klo 20 asti, mikäli olet tulossa majoittautumaan jo perjantaina, mutta et pääse paikalle tähän kellon aikaan mennessä ota yhteyttä Murikan vastaanottoon: 020 7741500 maanantai-torstai 8.00-16.00, perjantai 8.00-15.30 (Askartelupirttipäivänä klo 20 saakka) ja sovi tulostasi. Tai jos matkalla tulee mutkia eteen niin soita Anulle 0405803816 Lauantai-aamuna vastaanotto aukeaa klo 8. Huoneet voi maksaa lauantaina vastaanottoon. 
Vastaanoton sulkeuduttua talon henkilökuntaa löytyy Mutteriklubilta sen aukiolon puitteissa. Päivystävän huoltomiehen numero löytyy vastaanoton tiskiltä. 
Voit tulla autolla urheiluhallin ovien eteen (tieltä katsottuna hallin taakse) ja purkaa tavarat sisälle, mutta auto on vietävä saman tien parkkipaikalle. 

Murikan vastaanotosta (päärakennus) saat huoneesi ns. kulkuluvan ja varatuista ruoista ruokaliput, avaimen ja muut Murikkaan liittyviin asioihin vastaukset  Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaamme tapahtuman "vastaanottotiskillä" salissa.


Majoittujille on perjantaina ja lauantaina sauna lämmin ja kylpyläosasto odottamassa, uikkarit mukaan!

Ruokailu
Ruokailut ja kahvit sekä hotellimajoittujien aamupala tapahtuu pääravintolassa. 
Olethan yhteydessä Murikanrantaan, mikäli vielä haluat ruokaa, mutta et varausta ole tehnyt. 
Ohjeet sekä yhteystiedot majoituksen ja ruokailun varaamiseen
löytyvät https://askartelupirtti.blogspot.com/2021/09/tee-majoitus-ja-ruokailuvaraukset-nyt.html Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin, kun ruoat on varattu etukäteen. 
Ilta- ja yöpala: Emman pop up kotileipomo tuo pizzapaloja pikkurahalla. Halukkaat voivat ostaa myös niitä. Maksutapana käteinen ja mobile pay. Tämän lisäksi on jotain muutakin pikkupurtavaa varattuna pikkurahalla, esim. banaaneja ja suklaapatukoita, kahvia ja teetä ns. omakustanne hintaan. Oman mukin voi ottaa mukaan! 

Ostokset
Maheka, MaranaDesign, Anun Putiikit ja kirppis
löytävät myös urheiluhallista.   Maksutapoina käy Mahekassa käteinen ja kortit, , Anun Putiikeissa käteinen, kortit ja mobile pay. Kirppiksellä mobile pay ja myyjästä riippuen käteinen. Käteinen siis käy joka paikkaan, Anun Putiikeissa kaikki, ja muut sitten vähän vaihtelevasti. Anun Putiikkien piste on auki 24/7 vaikka en itse olisi paikanpäällä. Jos olen vaikka nukkumassa, niin kirjoita listaan nimesi ja mitä otit sekä hinta ja tarvittaessa kuva tuotteista. Koko viikonlopun ostokset voit myös koota ja maksaa kerralla, tai sitten perinteisemmin ostot ja maksu samalla kertaa. Varmista muiden kauppiaiden käytäntö paikanpäällä. 
Ja jos olet päiväkävijä ja sinulla olisi jotakin myytävää kirppikselle, niin se onnistuu kyllä. Tällöin kirppismaksu on 10€ katso erillinen kirppispostaus blogista.

Yhteiskäyttöiset tarvikkeet
Askartelutilassa on yhteiskäytössä bigshot, paperileikkuri, kuvioleikkureita, fuse tool, muita vempaimia. Niille on varattu yksi pöytä, jolla niitä voi vapaasti käyttää. Lyhyeksi ajaksi esim. kuumailmapuhaltimen voi viedä myös omalle paikalle. 


Päiväkävijät, jos et halua askartelupaikkaa tai et ehdi koko viikonlopuksi paikanpäälle, voit tulla poikkeamaan, "haistelemaan tunnelmaa", ostoksille tai vaikka kirppistelemään. Mitään erillistä sisäänpääsymaksua ei ole. Päiväkävijöille tapahtuma on avoin la 10-18, tällöin kaikki kauppiaat ovat paikalla. 

Millan aikoinaan kirjoittama pakkauslista:

Ollaan jo melkein Askartelupirtillä! 

·                     Yöpymiseen (jos aiot yöpyä) tarvittavat vaihtovaatteet, kännykkälaturi, hygieniajuttuset jne. Uikkarit jos haluat käydä Spassa,  pyyhe löytyy huoneesta)

·                     Askartelutarvikkeesi, paikanpäältä voi myös ostaa kaikenlaista ja isompia välineitä on yhteiskäytössä

·                     Jatkojohto, mikäli aiot käyttää kuumailmapuhallinta tai jos haluat pöydällesi oman työvalon, talon puolesta on muutama jatkojohto, mutta varmistaaksesi sähkönsaannin suoraan pöydälle kannattaa ottaa oma mukaan.

·                     Pöytälamppu, mikäli haluat lisävaloa tarkkaan värittelyyn tms. askartelutila on palloiluhalli, joten kattolamput sijaitsevat varsin korkealla.

·                     Kamera, mikäli haluat ikuistaa ihanan askarteluviikonlopun.

·                     Jotain kevyttä lämmintä vaatetta (neuletakki tms.), sillä palloiluhalli on varsin suuri

·                     Edellisen jatkoksi monilta löytyy myös kotoisat villasukat, joissa on mukava viettää päivät askarrellen kenkien sijaan.

·                     Kovinkaan lähellä Murikkaa ei ole kauppoja, eikä ruokapaikkoja. Mikäli et aio ruokailla Murikassa, ota mukaan myös eväitä itsellesi. (Ruokailu on varattava etukäteen, muistathan ilmoittaa myös erikoisruokavaliosi, mikäli tarvitset!)

·                     Käteistä kirppariostoksia varten. Kauppiaille käy kortit myös. Mobile pay on mahdollinen, mikäli myyjälläkin se on.


Tähän tällä kertaa voisi lisätä muki!
Tervetuloa nauttimaan mukavasta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti