Majoitus ja ruokailut 2024

Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 17. syyskuuta 2024

Yhteistyössä Ihanat Ilahduttajat

 Ihanat Ilahduttajat on vuonna 2016 perustettu ryhmä, jonka toiminta pohjautuu hyväntekeväisyyteen ja toimii pitkältä Facebookissa. Valmistamme kortteja erilaisiin tarkoituksiin ja jaamme ne eri kohteisiin valtakunnallisesti. Järjestämme vuosittain erilaisia keräyksiä eri organisaatioille (palvelutalot, mielenterveyskuntoutujat, vapaaehtoistyötä tekevät jne.) sekä pienempiä keräyksiä yksityishenkilöille. Jäsenistö voi ehdottaa sopivia keräyskohteita. Toivomme saavamme joukkoomme uusia, aktiivisia jäseniä, joille toisten ilahduttaminen on mieluinen kutsumustehtävä. Kortteja voi askarrella keräyksiin oman jaksamisensa mukaan, mitään painetta ei korteista saa ottaa.

Askartelupirtille osallistuvat Ihanista ilahduttajista ainakin Kati Malmi ja Tarja Lempinen – pyrimme merkitsemään pöytämme siten, että meiltä voi tulla kyselemään toiminnasta lisää. Voit lahjoittaa korttipankkiimme kortteja Askartelupirtillä, vaikka et ilahduttajiin liittyisikään.
Tampereen seudulla Ihanien ilahduttajien toiminta on vilkasta. Kokoonnumme kuukausittain askartelemaan yhdessä ja pyrimme kehittämään toimintaamme entisestään.
😀
Suunnitteilla on myös askarrella yhdessä Anun putiikilla.



torstai 12. syyskuuta 2024

Askartelupirtti lähestyy infoa tapahtumasta

 Heipä hei!

Askartelupirtti lähestyy! Ihanaa! 

Tällä hetkellä on pari paikkaa vapaana, 39,60€ koko viikonloppu, tai 25€ pelkkä lauantai. Sekä muutama henkilö on joutunut perumaan, myös heiltä voi paikan ostaa, ostajat ja myyjät pistäkää ilmoitusta Askartelupirtin Facebook-sivulle. Jos paikka vaihtaa omistajaa, ilmoittakaa muutos minulle! Verkkokaupasta voi ostaa paikan niin kauan kuin ostomahdollisuus siellä on. 

Olethan muistanut varata majoitukset? JA ruokailut? Infot löytyvät täältä

Ja majoittujat huom! Uikkarit mukaan, mikäli haluat käydä Spassa iltasella. 

Emma pitää pop up kioskia VAIN lauantaina, tarkempi sisältö ja hinnasto tulee lähipäivinä. Seurailehan ilmoittelua. Luvassa ainakin pizza- ja mokkapaloja. Laktoosittomia ovat joka tapauksessa, gluteenitonta pizzaa tilauksesta!  Jos jo nyt tiedät haluavasi näitä, niin pistä "tilausta" askartelupirtin sähköpostiin askartelupirtti @ gmail.com Tuotteet maksetaan mobile payllä tai käteisellä. 

Kahvia ja teetä on saatavilla koko viikonlopun ajan 2€ (koko viikonloppu), kahvia ja vettä saa keittää kuka tahansa, jos jäljellä ei ole lämmintä juotavaa janon yllättäessä. Oman mukin voi ottaa mukaan, mutta tarjolla on myös pahvimukeja. 

Kahvilanurkkauksessa on myös kierrätyspiste, pullot, lasi, muovi, pahvi, bio ja tarpeen vaatiessa muutakin. 

Koko Murikan alue on anniskelualue, joten omat (alkoholi)juomat ei ole sallittu.

Salissa on askartelupöytien lisäksi Anun Putiikit, josta ostoksia voi tehdä ns. kellon ympäri, viime kevään tapaan Maheka ja Marana Design.

Kauppiaiden ja askartelijoiden lisäksi salista löytyy kirppis, luethan uudistuneen kirppiksen infon täältä

Sekä yhteiskäytössä olevia työvälineitä kuten bigshot, lävistimiä, kuumailmapuhallin, fuse tool, nuuttausalusta yms. 

Ja suosittu "käytä tästä" -pöytä löytyy jälleen. Tälle pöydälle voit tuoda itsellesi tarpeetonta, hakea itsellesi tarpeellista (mutta ei nyt hamstraamaan aleta, eihän?)  tarkoitus on, että pöydästä saattaa löytyä juuri se puuttuvat palanen, mitä etsit. 

Lahjoituspöytä löytyy myös ja siihen voit tuoda sellaista askartelutavaraa, mitä et enää tarvitse, mutta mikä on täysin käyttökelpoista. Vien lahjoitetut tavarat Ukraina Taloon lähinnä lasten iloksi, siellä askarrellaan kaikenlaista kivaa. 

 Ja kierrätyspiste löytyy kuten aina: pullot + tölkit, pahvi, paperi, muovi ja metalli sekä bio löytävät omat pisteensä. 

Salin kuntoonlaitto aloitetaan klo 15. Jos olet, haluakas apujoukkoihin, niin laita viestiä. Erityisesti sunnuntaina klo 15 alkaen tekijöille löytyy hommia ;-)


Ei muuta kuin pakkaamaan! Tai vähintään suunnittelemaan ! 

tiistai 10. syyskuuta 2024

Kauppiaana Anun Putiikit

 Anun Putiikit on menossa mukana melkein koko valikoimalla. Ihan kaikki ei mahdu mukaan ;-) mutta jos haluat varmistaa jonkin tuotteen saatavuuden voit tehdä ennakkotilauksen (valitse toimitustavaksi nouto) tai laittaa viestiä Askartelupirtin sähköpostiin tai Anun Putiikkien sähköpostiin, että mitä tuotteita toivot mukaan otettavan -jotain vielä tilaankin ennen h-hetkeä.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, mobile pay ja kortit. Ostoksille voi tulla kaikkien 3 yrityksen pisteille vaikka et muutoin osallistuisikaan tapahtumaan.

Alla muutama kuva inspiraatioksi.















tiistai 3. syyskuuta 2024

Kauppiaana Marana Design ja Maheka

 Askartelupirtillä kauppiaina ovat Marana Design ja Maheka, sekä luonnollisesti Anun Putiikit.

Marana Designin löydät Facebookista, Marana Designin tuotteisiin kuuluvat korttikuvat, die cutsit, suklaakorttirasiat, paperit -kaikki omaa tuotantoa. Juuri on julkaistu ihastuttava syksy ja joulumallisto. Katsotaanpas mitä Andra meille Pirtille ja Pirtillä keksii! 


Maheka on Kangasalainen yritys, jonka valikoimissa on monenlaisia paperiaskartelutarvikkeita, jotka täydentävät upeasti muuta Pirtin valikoimaa. Mahekan erikoisalaa ovat vanhat tapetit -niin upeita, että melkein tekisi mieli keksi joku pikkuprojekti, jotta pääsisi niitä käyttämään. Marjalle voi myös esittää toiveita mitä tuo mukanaan.