Askartelupirtti

Askartelupirtti

sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Tärkeää infoa tapahtumasta

 Hei kaikki!


Saliin ei pääse perjantaina ennen klo 15! Eli aiemmin ei kannata tulla paikanpäälle auttamaankaan. Avustajaksi mahtuu vielä, varsinkin sunnuntaille. Avustajaksi ilmoittautuneet ovat saaneet sähköpostia ja hieman tarkempaa ohjeistusta. Mikäli et ole ilmoittautunut avustajaksi, pääset saliin vasta klo 18. 

Kukaan EI tuo tavaroitaan saliin ennen klo 18, ei edes avustajat. Pöytiä ei varailla ennen klo 18. Kaikille on tilaa, oma pöytä ja tuoli. Niitä saa siirrellä klo 18 jälkeen haluamaansa paikkaan askartelualueella, kunhan kulkuväylät säilyvät sellaisina, että jokainen mahtuu helposti kulkemaan ja kaikilla on esteetön pääsy kahvilanurkkaan.

Jos olet aiemmin paikalla, niin hoida majoitus- ja ruokailuasiat kuntoon, ja käy vaikka pikku kävelyllä nauttimassa syksyisestä luonnosta.

Kun tulet, niin tsekkaan nimet -kun on paljon uusiakin mukana, niin on kiva pysyä kärryillä kuka on tullut ja kuka ei, eli nätissä jonossa tullaan saliin.

Illasta askarteluaikaa on niin pitkälle kuin jaksaa valvoa, ulko-ovet menevät lukkoon klo 23 ja valotkin sammuvat automaattisesti, mutta ne saa katkaisijasta päälle -kunhan ne sitten viimeinen myös sammuttaa. Ulko-ovista pääsee vaivatta ulos, mutta sisään ei pääse ilman, että joku sisältä oven avaa. Huoneen avaimella pääsee majoitustiloihin, kannattaa varmistaa ovet, mistä kulku on mahdollista perjantaina tai lauantaina tullessa hotellin vastaanotosta. 

Lauantai-aamuna askartelemaan pääsee klo 8. Samoin sunnuntaina. 


Sunnuntaina kun olet lähdössä pois, niin meitä auttaisi kovasti jos kasaat oman pöytäsi. Sitä ei tarvitse viedä minnekään. 

Päivitetty aikataulu löytyy blogin yläpalkista (puhelimella täytyy valita etusivu, ruokailu ja majoitus tai aikataulu, automaattisesti näkyviin tulee etusivu). Sinne tulevat myös mahdolliset aikataulumuutokset. 

Ihanaa, nähdään pian! <3 

P.S. onhan ruokailu- ja majoitusvaraukset kunnossa? Jos ei niin täältä lisätietoja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti