Askartelupirtti

Askartelupirtti

tiistai 17. syyskuuta 2024

Yhteistyössä Ihanat Ilahduttajat

 Ihanat Ilahduttajat on vuonna 2016 perustettu ryhmä, jonka toiminta pohjautuu hyväntekeväisyyteen ja toimii pitkältä Facebookissa. Valmistamme kortteja erilaisiin tarkoituksiin ja jaamme ne eri kohteisiin valtakunnallisesti. Järjestämme vuosittain erilaisia keräyksiä eri organisaatioille (palvelutalot, mielenterveyskuntoutujat, vapaaehtoistyötä tekevät jne.) sekä pienempiä keräyksiä yksityishenkilöille. Jäsenistö voi ehdottaa sopivia keräyskohteita. Toivomme saavamme joukkoomme uusia, aktiivisia jäseniä, joille toisten ilahduttaminen on mieluinen kutsumustehtävä. Kortteja voi askarrella keräyksiin oman jaksamisensa mukaan, mitään painetta ei korteista saa ottaa.

Askartelupirtille osallistuvat Ihanista ilahduttajista ainakin Kati Malmi ja Tarja Lempinen – pyrimme merkitsemään pöytämme siten, että meiltä voi tulla kyselemään toiminnasta lisää. Voit lahjoittaa korttipankkiimme kortteja Askartelupirtillä, vaikka et ilahduttajiin liittyisikään.
Tampereen seudulla Ihanien ilahduttajien toiminta on vilkasta. Kokoonnumme kuukausittain askartelemaan yhdessä ja pyrimme kehittämään toimintaamme entisestään.

Suunnitteilla on myös askarrella yhdessä Anun putiikilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti