Askartelupirtti

Askartelupirtti

torstai 19. syyskuuta 2024

Salissa pop up kahvila

Jo melkein perinteeksi muodostunut Emman omakustannushintainen pop up kahvila. Pizzapaloja on mahdollista saada la aamupäivänä ja iltana, samoin mokkapaloja (2,50€/pala).

Tarjolla on pizzapaloja 2,50€, täytteenä pepperoni (tomaattikastike ja juusto). Jotta pizzoja riittää kaikille halukkaille, ja toisaalta ei ole ihan hirveästi liikaa, Linkissä "tilauslomake" helpottamaan määrien arviointia. Laita tilaukseesi myös mahdollinen ajankohta, esim. pe ilta, la aamupäivä, la ilta, su ennen kotiinlähtöä tms. 

Tilauksesta tehdään myös kasvispizzaa ja gluteenitonta. Tilata ei tarvitse kuin 1 pala.  Tilaukset Askartelupirtin sähköpostiosoitteeseen. Kasviksina esim. paprika, sipuli, tomaatti, ananas

Lisäksi löytyy jotakin suklaanameja pikkurahalla. 

Kahvi ja tee 2€/koko viikonloppu, kahvia ja teetä saa keittää jokainen itsekin, jos pannussa ei ole kuumaa juomaa jäljellä. Oman mukin voi ottaa mukaan, paikanpäällä on pahvimukeja. 

Maksu mobile payllä tai käteisellä. Pop up kahvilasta löytyy numero, jos Emma ei ole paikanpäällä. 


Linkki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHavTkdsMMOwO0sHjwSJnSOcaDI2VZgIEm536m7r2Rks2xmw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Lomakkeella kysytään nimi, sitten eri vaihtoehdoissa määrä, 1 = 1 pala. Ja gluteenittomassa myös täyte- ja ajankohta (la aamu/ilta). 

Paloja tulee aina yli tilatun, mutta jos et ole tilannut, varmistathan, että tilanneet ovat saaneet jo omansa. Tilauksista tulee nimilista kahvilaan, vedä yli nimesi, kun olet hakenut omasi. Kiitos!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti